Nieuw

Berechting jihadisten wordt lastig, omdat het allemaal vrienden van Bert Koenders en Mark Rutte zijn

Nederland heeft bijna een half miljard overgemaakt aan de jihad op bevel van Washington om te helpen Assad te wippen.

60 miljoen voor de stabilisatiejihad, 382 miljoen voor de humanitaire jihad.

De coalitie probeert de exacte cijfers onder tafel te houden.  En minister Stef Blok blijft weigeren om de namen van de door zijn ministerie gesteunde Syrische strijdgroepen bekend te maken of te bevestigen.

Maar als zo’n Mohammed nu terugkomt naar Nederland en het OM Mohammed wil berechten omdat hij lid is geweest van een terroristische organisatie en als dan blijkt dat Mohammed bij het ‘Islamitische Bert Koenders Front voor de Heilige Oorlog’ zat of bij de ‘Stef al-Blok Brigades’, dan kan Mohammed natuurlijk moeilijk berecht worden, want hij vocht dan voor een door Nederland gesteunde, en dus goedgekeurde, organisatie.

Bedankt Mark Rutte, vuige Hellehond !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Berechting jihadisten wordt lastig, omdat het allemaal vrienden van Bert Koenders en Mark Rutte zijn

  1. Frauke // maart 6, 2019 om 12:00 //

    Like

  2. Jack vanderVeen // maart 6, 2019 om 15:14 //

    Om nog even in carnavaleske sfeer te blijven

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s