Nieuw

We zullen minimaal net zo assertief moeten worden als de islam – school in Birmingham stopt LGBT-lessen na protest van moslimouders

"Behoud de zuiverheid en onschuld van onze kinderen", "Zeg nee tegen de seksualisering van kinderen", luidden de bordteksten toen zo'n 100 ouders onlangs op de Parkfield Community School in Birmingham demonstreerden tegen het LGBTQ-onderwijs aan hun kinderen op school. Screenshot Youtube.

Islam geeft het goede voorbeeld. En denk maar niet dat het hele leger cultuurmarxisten, immigratiefanatici, diversiteitsjuichers en wat al niet meer nu vol los zal gaan op die intolerante islam, want dát kan natuurlijk niet.

Als blanken protesteren tegen het cultureelterroristische LGBT onderwijs dat bedoeld is om de traditionele familiebanden te slopen dan krijgen ze de volle laag.

In 1918 werd (((Lukács))) minister van cultuur in het Bolsjewistische Hongarije. In die tijd realiseerde Lukács zich dat als de gezinseenheid en seksuele moraal zouden worden uitgehold, de maatschappij kon worden afgebroken.

Lukács voerde een beleid, getiteld “cultureel terrorisme”, dat zich op deze twee doelstellingen richtte. Een belangrijk deel van het beleid was gericht op de geest van kinderen door middel van lezingen die hen aanmoedigden om de christelijke ethiek te beledigen en te verwerpen.

In deze lezingen werd grafisch seksueel materiaal aan kinderen gepresenteerd en werden ze onderwezen over los seksueel gedrag.

Dát, is wat dit onderwijs tot doel heeft. Het christendom, het Westen, blanken, zijn al zodanig gehersenspoeld en murw gebeukt door deze culturele judeo-marxistische terreur dat het zich er niet meer tegen kan verdedigen.

Islam nog wel.

The Guardian:

Honderden kinderen teruggetrokken uit Parkfield gemeenschapsschool voor een dag

Een basisschool die leerlingen leerde over homoseksualiteit als onderdeel van een programma om homofobie tegen te gaan, heeft de lessen stopgezet nadat honderden kinderen uit protest van ouders waren teruggetrokken.

Parkfield community school in Saltley, Birmingham, is het toneel geweest van wekelijkse protesten over de lessen, waarvan de ouders beweren dat ze homoseksuele en transgender levensstijlen promoten.

In een brief aan ouders, zei de school: “Tot het einde van deze termijn zullen we geen lessen van No Outsiders in ons lange termijn leerplan voor de lange termijn leveren, omdat deze halve termijn al is geblokkeerd voor religieus onderwijs (RE). Gelijkheidsvergaderingen zullen doorgaan als normaal en onze gastvrije No Outsiders ethos zal er voor iedereen zijn”.

Vrijdag werden ongeveer 600 moslimkinderen, tussen vier en 11 jaar oud, teruggetrokken uit de school voor een dag door bovengenoemde ouders. De school wou het aantal niet bevestigen.

Hoppatee, zó doe je dat. Het voordeel voor de moslims is dat ze sterk georganiseerd zijn en dit voorbeeld toont ook aan dat ze nu al, terwijl ze nog in de minderheid zijn, al wel dwingend hun wil op kunnen leggen terwijl de autochtone bevolking dat al lang niet meer kan. Je hoeft niet in de meerderheid te zijn om te winnen, je moet wel vasthoudend, vastberaden, eensgezind en georganiseerd zijn.

Wat een laffe lieg-dhimmies op die school. Natuurlijk waren ze wel van plan met die lessen door te gaan, net zo lang tot elke blanke man zijn piemel heeft laten verwijderen, zodat blanke vrouwen het alleen nog met negers kunnen doen.

De school maakte duidelijk dat het nooit de bedoeling was geweest om de No Outsiders lessen deze halve termijn voort te zetten en bevestigde dat de lessen pas na een volledig overleg met elke ouder zouden worden hervat.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (912 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

8 Comments on We zullen minimaal net zo assertief moeten worden als de islam – school in Birmingham stopt LGBT-lessen na protest van moslimouders

 1. CurvedAir // maart 5, 2019 om 14:24 //

  Wie betaalt, bepaalt. Althans, in een rationele wereld.

  Dus niet in Groot-Brittannië, waar moslimgezinnen die leven van sociale voorzieningen, misdaad en het roven van andermans banen, de dienst uitmaken over de les-onderwerpen op school.

  Niets bijdragen, noch op financieel, noch op cultureel, noch op wetenschappelijk gebied, gratis onderwijs voor het addergebroed wensen én ook nog eens de scepter zwaaien.

  Let op, GB gaat Zweden naar de kroon steken als het meest ignorante en zelfdestructieve land ter wereld.

  Like

 2. John Peters // maart 5, 2019 om 16:42 //

  Ik geloof al lang niet meer in een politieke oplossing om de blanke te redden van zijn bestaansrecht.

  Like

 3. vangie1206j // maart 5, 2019 om 23:24 //

  De wereld is gek geworden.

  Like

 4. Mijn kindertijd ligt al lang achter me maar mij hadden ze niet gek gekregen.
  Een béétje kind steekt toch zijn dikke middelvinger op en gaat zijn /haar eigen gang!

  Like

 5. Germaans Roosje // maart 6, 2019 om 02:13 //

  Ben je nou net zo achterlijk als die moslims?
  Homosexualiteit is bij meer dan 150 diersoorten waargenomen, homofobie slechts bij één.
  Laat ze lekker, het is niet besmettelijk, je kunt het niet uitroeien, het is natuur dat een deel zich niet voortplant. Het hoeft niet gepromoot te worden, slechts genoeg bekend te zijn zodat de mensen die zo geboren worden niet door hun familie vermoord worden of voor de trein springen – en uren vertraging voor tienduizenden veroorzaken – maar gewoon hulp zoeken.

  Like

 6. antiislamnu // maart 6, 2019 om 09:48 //

  Een ding moet ik die moslims na geven ze komen altijd voor elkaar op .
  En wij Nederlanders???wij verraden elkaar liever als de een een te grote auto voor de deur heeft staan bij de belasting.

  Like

 7. Helemaal akkoord @Merel, ze hebben geprobeerd, en ofschoon dat het nu vele malen erger is, kunnen ze de geest van een kind niet breken wanneer het kind dit innerlijk niet wil.
  Ze hebben van alles geprobeerd, maar ik stak inderdaad mijn figuurlijke middelvinger op en vond volwassenen die dachten dat ze kinderen alles konden wijs maken idioten.

  Like

 8. Leuk als je in je eigen land niets meer te vertellen hebt…linkse politiek, bedankt!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s