Nieuw

Turkse politieagent verkocht informatie aan tientallen criminelen en motorbendes

Het gaat om de 22-jarige Mehmet A. uit Tiel die zijn opleiding volgde bij het keurkorps van Kalifatima Elatik en de geüniformeerde marxistenbende van de hoofdstad van dit jammerlijke land.

Als het aan de naar de NCTV weggepromoveerde Pieter-Jaap Abu Aalbersberg gelegen zou hebben zouden er alleen nog maar allochtonen aangenomen zijn geworden in Amsterdam, met nog veel meer van dit soort politiemisdaden tot gevolg.

NH-Nieuws:

‘Schrikbarend hoog aantal’
A. haalde volgens justitie sinds december 2017 tientallen namen van drugscriminelen, plofkrakers en leden van criminele motorbendes door de politiesystemen. Justitie spreekt van een ‘schrikbarend grote hoeveelheid illegale raadplegingen en het veelvuldig doorverkopen daarvan.’ De agent heeft verklaard dat het zou gaan om vijftig verschillende personen. Eind november vorig jaar werd hij opgepakt.

De Gelderlander:

De agent had een gokprobleem. Mogelijk ligt daar het motief. De officier van justitie noemde het schrikbarend hoe hij criminelen over zijn schouder mee liet kijken in het politiesysteem. Een van de betalers wilde informatie over de aanwezigheid van hennepkwekerijen op industrieterreinen, om die te kunnen rippen. Andere klanten hielden zich bezig met ramkraken of overvallen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Turkse politieagent verkocht informatie aan tientallen criminelen en motorbendes

 1. Alle import is rotzooi,brengt niks alleen moslims met hun kut geloof over normen en waarde gesproken zalig makend volk voor europa.begin van einde van gelovigen Europeanen.

  Like

 2. Frauke // maart 5, 2019 om 23:31 //

  De wereld op z’n kop , deze boerman. Zijn er niet vies van, hun vrouw(en) en kinderen zwaar te mishandelen of erger nog. Maar ja , in zekere zin toch inzetbaar bij die domme Hollanders ! https://www.youtube.com/watch?v=C9uVXPPoRxg

  Like

 3. CurvedAir // maart 6, 2019 om 09:30 //

  En weer vallen de idioten van verbazing van hun stoelen als Turken die in de thuislanden corrupt zijn hier aangesteld worden als politieagent ook corrupt zijn. Maar daar blijft het niet bij: veel Turken hebben gokproblemen zoals ook bleek uit een recente reportage van de NPO (notabene).

  Dus stel vooral Turken aan in het politiekorps als je van plan bent om de rechtsstaat omver te werpen en Nederland te laten verdwijnen in een poel van tribale anarchie.

  Like

 4. Allemaal buitenlanders het land binnenhalen en er is geen mens die er iets van kan verstaan ,tolken kunnen iets verkopen zonder dat iemand iets opvalt ,In grote steden tiert de misdaad,blazen automaten op midden in woonwijken ,men zou eens openlijk moeten toegeven welke groepering hiervoor verantwoordelijk is ,getuige van zoiets applaudisseren als de daders op een scooter vluchten ,dit land is doodziek en respect voor straf is ver te zoeken ,gewoon uitzetten met familie en al ,dan is het zo klaar met dat tuig ,en stuur de advocaat gelijk met ze mee ,kunnen ze daar goed werk verrichten .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s