Nieuw

Oslo: Niet-blanken verantwoordelijk voor 70% van alle gewelddadige criminaliteit in de Noorse hoofdstad

Niet-blanken zijn verantwoordelijk voor minstens 70 procent van alle geweldsmisdrijven in de Noorse hoofdstad Oslo, bericht TV2 de televisiezender van dat land, en dat “immigranten” 33 procent van de inwoners van die stad uitmaken.

foto is in Londen en slechts ter illustratie

In het TV 2 rapport staat dat “immigranten sterk oververtegenwoordigd zijn onder de mensen die veroordeeld zijn in de rechtbank van Oslo voor ernstige gewelddaden”.

De conclusie – ironisch genoeg aangekondigd door een verslaggever van TV 2 met de naam Kadafi Zaman – werd getrokken nadat TV 2 alle uitspraken had doorgenomen waarin iemand in Oslo werd veroordeeld voor ernstig lichamelijk letsel en grove lichamelijke schade van begin 2018 tot eind februari 2019.

In totaal zijn er in die periode van dat jaar 140 mensen veroordeeld voor gewelddadige misdrijven met mesaanvallen, mishandelingen en andere ernstige vormen van misbruik, waarvan de slachtoffers levenslang letsel hebben opgelopen, zoals diepe snijwonden en schedelbreuken. In een derde van de gevallen werd een mes, glas of fles gebruikt.

Onder de veroordeelden bevindt zich een grote meerderheid van de mannen. Maar uit de veroordelingen blijkt ook dat immigranten oververtegenwoordigd zijn.

Onder immigrant worden personen verstaan die naar Noorwegen zijn geëmigreerd of in Noorwegen zijn geboren, maar die een moeder en vader hebben die allebei in het buitenland geboren zijn.

Volgens TV2 werd meer dan twee derde of bijna 70 procent van de misdaden gepleegd door immigranten, wat het een “ernstige oververtegenwoordiging” noemt. Volgens het Noorse bureau voor de statistiek maken immigranten ongeveer 33 procent van de bevolking van Oslo uit, aldus het rapport.

Volgens officiële statistieken is de Noorse “allochtone” bevolking groter dan 880.000 mensen, die ongeveer 17 procent van de totale bevolking van het land uitmaken, tegenover slechts 4,2 procent in 1992.

Sindsdien heeft het ras-verloochenende immigratiebeleid van Noorwegen geleid tot een stroom van niet-blanke “immigranten” uit India, Somalië, Eritrea, Syrië, Irak en Pakistan, tot het punt waar het vermeende “anti-immigratie” Noorse “Progress Party” lid van het parlement dat geïnterviewd werd voor het TV 2 rapport een Indiaan Himanshi Gulati was, die de schuld gaf aan “het immigratiebeleid van de burgemeester van Oslo, Raymond Johansen, van de niet-blanke misdaadgolf”.

Een rapport in Norway Today van mei 2018 onthulde dat de politie van Oslo in 2017 480 mensen onder de 22 jaar heeft gearresteerd voor gewelddadige misdrijven, en dat de meerderheid van deze “kinderen van allochtone afkomst zijn, maar wettelijk gezien worden als Noorse burgers”.

Bron:

Oslo: Nonwhites Responsible for 70% of all Violent Crime in Norwegian Capital

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (829 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Oslo: Niet-blanken verantwoordelijk voor 70% van alle gewelddadige criminaliteit in de Noorse hoofdstad

  1. CurvedAir // maart 5, 2019 om 13:52 //

    Cijfers lijken toch wel enigszins PC gekleurd, want er kan afgeleid worden dat 30% van de criminaliteit wordt gepleegd door autochtone Noren. Meer waarschijnlijk lijkt het, dat meer dan 80 % van de misdaad veroorzaakt wordt door kleurlingen.

    Like

  2. En ze blijven die rotzooi maar binnen laten….

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s