Nieuw

Orbán: Ik heb een einde gemaakt aan het antisemitisme in Hongarije, terwijl West-Europa het zijne heeft geïmporteerd

Orban's directe antwoord op de"Hongaarse fobie" belediging. De poster toont een Soros die achter Juncker staat. De tekst luidt: "Ook u hebt het recht om te weten wat Brussel van plan is".

De Hongaarse premier Viktor Orbán verwerpt alle beschuldigingen van antisemitisme en beschuldigt West-Europa ervan dat het via zijn massale immigratie Jodenhaat heeft geïmporteerd. Dit zegt hij in een interview met de Duitse Die Welt.

De EVP is de grootste fractie in het Europese parlement en bestaat uit conservatieve en christendemocratische partijen, zoals het CDA. Twaalf EVP-partijen uit negen landen hebben de uitsluiting of opschorting van het lidmaatschap van Fidesz gevraagd.

Ter verklaring wordt een vermeend antisemitisme door Hongarije gebruikt.

Nu verwerpt de Hongaarse premier Viktor Orbán de aanklacht. Hij stelt dat de campagnes niemand in Hongarije aan antisemitisme doet denken en dat ze in zijn land Joden niet in de eerste plaats als Joden zien, maar als Hongaren. Integendeel, het zijn de politiek correcte partijen in West-Europa zelf die door hun immigratie tegenwoordig verantwoordelijk zijn voor antisemitisme, beweert hij.

– Voorheen was er antisemitisme onder christelijk rechts in Hongarije, maar we hebben het gestopt, zegt Viktor Orbán tegen Die Welt.

– Nu heeft antisemitisme een nieuw karakter: vandaag de dag is het de immigratie die haat tegen Joden en Israël in onze samenlevingen veroorzaakt. Daarom neemt het antisemitisme in West-Europa toe, terwijl het in Centraal-Europa afneemt. Europa heeft geen idee hoe hiermee om te gaan, maar het moet onmiddellijk gebeuren, gaat hij verder.

Volgens Orbán zijn het eigenlijk de linkse partijen die achter de uitsluitingsclaims tegen Fidesz zitten. Dat is om de EVP te verzwakken en de macht in de EU zelf te grijpen. Rechtse partijen die dit doen, zijn daarom de “nuttige idioten” van links, zegt hij.

Bron:

„I don’t like the politics of vengeance“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Orbán: Ik heb een einde gemaakt aan het antisemitisme in Hongarije, terwijl West-Europa het zijne heeft geïmporteerd

 1. Hij heeft wel gelijk…

  Like

 2. Alphons Mantel // maart 6, 2019 om 13:41 //

  prima tekst en vol met feiten die Rutte nooit bekend maakt

  Like

 3. Komaan Orban, blijf bij de les, laat je door niets beïnvloeden en je zal er komen.

  Dat de EU hierdoor – en Brexit – naar de verdoemenis gaat, nemen we er graag bij.

  Like

 4. En, Orban, de linkse politici hebben wereldwijd linkse burgemeesters en rechters op strategische plekken gestationeerd, welke alles dwarsbomen en Europa naar de kloten helpen.

  De erfenis van Obama.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s