Nieuw

Natte dweil Van Rompuy over Brexit

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Natte dweil Van Rompuy over Brexit

 1. Waar halen ze toch die lelijke mensen vandaan die Europa zogezegd moeten leiden. Zijn ze zo agressief en dominant omdat ze altijd gepest zijn. Wat ik op zich niet vreemd vind. Thuis waarschijnlijk ook geen drol te vertellen. Als ze al iemand hebben kunnen vinden die in hen getrapt is. In ieder geval beschikken ze niet over echte leider capaciteiten. Waarschijnlijk meer een cultuur van vriendjespolitiek zoals dat in alle overheidsorganen voor komt.

  Like

 2. Zoals ik weleens stelde: “Herman Van Rompuy is de verpersoonlijking van Mr Burns uit The Simpsons.”

  Like

 3. vonpuffelen // maart 7, 2019 om 19:24 //

  Hier is die natte dweil afgericht.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Sint-Jan_Berchmanscollege_(Brussel)

  ‘We are all Jesuits’. He was referring to those prominent European leaders with whom he is developing the architecture for the future Europe. ‘It creates unbreakable ties. So there is a ‘Jesuits International”.

  https://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits

  Like

 4. Nee, ongetwijfeld is van Rompuy een “geweldig” mens,evenals Guy Verhofstadt, Frans Timmermans, Emmanuel Macron, Stefan Löfven, Stefan Löfven en natuurlijk Judith Sargentini.

  Maar waarom blijven deze mensen in Europa?
  Waarom emigreren ze niet en gaan ze het volk van elders niet gelukkig maken.
  Hoeven ze niet meer naar Europa te komen,
  waarmee deze Europese lijers met ij, uiteindelijk ook nog iets goeds doen voor de Europeanen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s