Nieuw

Meghan Markle en prins Harry zullen hun baby opvoeden als ‘genderfluïde’ en zullen alle stereotypen vermijden, volgens vrienden

Wat een heks heeft dat foute Britse koninghuis binnengehaald met die Meghan Markle. Los van dat ze de bloedlijn van de ooit blanke familie vernietigt is ze voltijds en toegewijd bezig om Engeland te vernietigen.

Nou had ‘Prins’ Harry, als bastaardzoon van Diana en James Hewitt (en niet van Prins Charles) natuurlijk al geen koninklijk bloed:

Onlangs zamelde Meghan Markle geld in voor een van de belangrijkste Londense terreurmoskeeën.

De moskee heeft maar liefst negentien terroristen voortgebracht – waaronder “Jihadi John” en zijn Islamitische Staat “Beatles” die westerse gevangenen in Syrië hebben gemarteld en onthoofd.

De hertogin heeft geholpen meer dan $ 250.000 op te halen voor de Hubb Community Kitchen die vanuit de moskee wordt geëxploiteerd door een kookboek te promoten dat persagentschappen van de Koninklijke pers hebben aangekondigd als het vieren van “de kracht van koken om gemeenschappen bij elkaar te brengen”.

Ze sleepte het roodharige bastaardjoch ook mee naar de herdenking van een vermoorde neger die nu een jaarlijkse herdenkingsdag heeft in Groot-Brittannië, terwijl de Britse Kriss Donald die door vier moslims gruwelijk vermoord werd omdat hij blank was, geen herdenkingsdag heeft, en het monument voor Lee Rigby zelfs weggehaald is.

Kriss Donald was een 15-jarige schooljongen uit Glasgow die in 2004 ontvoerd werd door 5 Pakistanen omdat hij blank was. Kriss Donald werd door de Pakistanen met messen bewerkt, maar leefde nog toen ze hem met benzine overgoten en hem in brand staken. Kriss Donald werd levend verbrand omdat hij blank was.

En nu wil Meghan Markle van de zoon van Bastaard Harry ook nog een gendergetraumatiseerde LGBT homo maken.

The SUN:

Meghan Markle en prins Harry zullen naar verluidt hun baby ‘gender-fluïde’ opvoeden en ‘geen stereotypen opleggen’.

Een bron dicht bij het paar vertelde Vanity Fair dat Meghan Markle, 37, gasten bij haar recente New Yorkse babyshower vertelde dat ze hun baby op een “fluïde” manier zou grootbrengen.

“Ze sprak er openlijk over,” zei de bron tegen het tijdschrift.

“Meghan heeft met enkele van haar vrienden gesproken over de geboorte en hoe zij en Harry van plan zijn om hun baby op te voeden. Haar exacte woord was ‘fluïde’.

“Ze zei dat ze van plan zijn om hun kind op te voeden met een fluïde benadering van het geslacht en ze zullen geen stereotypen opleggen”.

Meghan, nu zeven maanden zwanger, vloog vorige week van Londen naar de VS voor vijf nachten winkelen en verwennen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (815 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on Meghan Markle en prins Harry zullen hun baby opvoeden als ‘genderfluïde’ en zullen alle stereotypen vermijden, volgens vrienden

 1. CurvedAir // maart 5, 2019 om 16:15 //

  Het Britse koningshuis is hetzelfde lot beschoren als de eens zo machtige Britse auto- en motorindustrie, het is verworden tot een aanfluiting.

  Walgelijk hoe de MSM M & M’s aangrijpt om er steeds artikelen over te plaatsen: zelfs de kleding van het allochtone mormel wordt van haver tot gort besproken. Misselijkmakend, en een gluiperige vorm van allochtonen-propaganda.

  Goed om te zien dat Fenixx deze allochtone golddigger van een wat realistischer zijde belicht.

  Like

 2. edwin vissers // maart 5, 2019 om 21:03 //

  De dertien satanische bloedliinen

  In samenzweringskringen wordt weleens gezegd dat het Britse koningshuis zou afstammen van reptielachtige buitenaardsen.

  Tijdens een interview voor een Britse televisieshow zei niemand minder dan prins Charles, de oudste zoon en opvolger van koningin Elizabeth II, dat hij verre familie is van Dracula.

  “De genealogie laat zien dat ik afstam van Vlad de Spietser,” zei Charles. Vlad de Spietser stond ook wel bekend als Dracula, wat indertijd Roemeens was voor ‘zoon van de draak’ (dracul).

  Orde van de Draak

  Vlad was een ridder van de Orde van de Draak, een Hongaarse orde onder leiding van keizer Sigismund. Ze vochten tegen de Turken. Het symbool van deze orde was een draak, het symbool van de duivel. De vader van Vlad was ‘dracul’ en Vlad zelf ‘dracula’. Later werd Vlads naam in verband gebracht met de duivel.

  Dracul komt van het Latijnse woord ‘Draco’. In het modern Roemeens betekent ‘drac’ of ‘dracul’ duivel. De vertaling van draak in het Roemeens van nu is ‘dragon’.

  Transsylvanië

  De 15e-eeuwse krijgsheer is hoogstwaarschijnlijk de historische figuur waaraan Bram Stoker de naam van de romanfiguur Dracula ontleende.

  Prins Charles zet zich in voor het behoud van de Transsylvaanse bossen in het huidige noorden en westen van Roemenië. Hij heeft ook een huis in het gebied.

  Like

 3. Het kan toch ook een dochtertje zijn? Dat is helemaal niet bekend.

  Like

 4. marijke // maart 6, 2019 om 05:27 //

  Overigens is ook William niet van Charles ( maar wel van koninklijk bloed… )
  Diana en Charles hadden geen kinderen. Charles en Camilla hebben w e l een zoon, die is geboren toen Camilla net 18 was, en leeft in Australie al tientallen jaren, alwaar hij al diverse rechtzaken tegen zijn ouders / Brits Koningshuis heeft lopen ( en uiteraard aan de verliezende hand is ) …..dit wist hier vast nog niemand ? Er zijn rapporten van, de leugens zijn nog veel erger als U dacht ! De vader van William is : …..z o e k o p ….

  Like

 5. marijke // maart 6, 2019 om 05:29 //

  en NEE , dit was geen grapje !

  Like

 6. Totaal geschift als je met zoiets bezig bent ,laat een kind kind zijn ,en wel zolang mogelijk .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s