Nieuw

Zweedse premier Löfven: IS-terroristen “hebben het recht” om terug te keren naar Zweden

Foto: Zweedse premier Stefan Löfven.

IS-terroristen hebben het recht om naar Zweden terug te keren als zij Zweedse staatsburgers zijn. Dit werd door premier Stefan Löfven (Sociaal Democraten) aan de journaliste Malou verklaard tijdens een televisieprogramma van TV4.

Er komt geen diplomatieke hulp voor zogeheten terugkerende IS-terroristen. Dat punt is voor premier Stefan Löfven nog steeds duidelijk.

De terroristen hebben echter het “recht” om terug te komen, zegt hij.

Wanneer Malou von Sivers aan Löfven vraagt of de IS-terroristen “moeten terugkeren” naar het land, antwoordt hij bevestigend:

– Als je naar het land komt en je bent een Zweeds staatsburger, ja, dan heb je het recht om Zweden binnen te komen. Maar dan moeten de politie en Säpo (Zweedse nationale veiligheidsdienst) hen in de gaten houden.

Maar of de terugkerende IS-terroristen geen nieuwe terroristische aanslagen in Zweden zullen plegen, is iets dat hij niet kan garanderen.

– Ik kan niet garanderen dat er nooit iets zal gebeuren.

De minister-president wil de IS-terroristen ook niet van hun staatsburgerschap beroven. Het is in strijd met de grondwet, zegt hij. Degenen die veroordeeld kunnen worden voor misdaden moeten echter wel worden veroordeeld.

In het geval van de kinderen van de IS-terroristen heeft de premier een zachtere houding. Hij is van mening dat zij onschuldig zijn aan het samenzijn met IS. Maar hoe die vraag kan worden opgelost, kan hij nog niet beantwoorden. Maar Zweden zal niet naar Syrië afreizen en ze ophalen, zegt hij.

Bron:

Löfven: IS-terrorister “har rätt” att komma tillbaka till Sverige

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8025 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Zweedse premier Löfven: IS-terroristen “hebben het recht” om terug te keren naar Zweden

 1. Jack vanderVeen // maart 4, 2019 om 12:36 //

  Wat een onzin van dit “terugkeer recht”!!!!!
  Mensen die, individueel of in groepsverband, mensenrechten van anderen met blote voeten, dikke mitrailleurs en enorme scherpe messen, bommen etcetera, nutteloos schenden verdienen maar één toewijding. Ook, hard maar helaas, hun genen dragende volgelingen alsook supporters (lees: vrijwillige hoeren c.q. echtgenoten).
  Die toewijding is: naar de hel met dit schorem. Dit is een zware en zwarte blamage op de blazoen van elke oprechte moslim. En moslims die voor christenen het vuur betreden als medemensen. Geloof doet niets terzake, is een individuele kwestie.
  Dat ISIS-tuig zijn smerige moordenaars die het doortrappen niet waard zijn.

  Like

 2. Yvonne // maart 4, 2019 om 13:00 //

  als ze dan eerst zijn lelijke kop er afhakken en zoals ik net zie er mee gaan voetballen
  ik kan niet garanderen dat er nooit iets zal gebeuren, wat een uitpspraak
  elke keer als er iets gebeurt dan is het dat ze bij politie en veiligheids diensten bekend zijn en in de gaten worden gehouden
  Nu in Londen stel steek partijen zegt de oer Engelse burgemeester dat hij meeleeft

  Liked by 1 persoon

 3. J hannen // maart 4, 2019 om 15:24 //

  De wereld gaat aan de deugers ten onder . Tenzij het volk het recht in eigen hand neemt .

  Like

 4. CurvedAir // maart 4, 2019 om 16:50 //

  Een land dat compleet levensmoe is kan het best een premier nemen die uitstekend past bij dat streven: Stefan Löfven.

  RIP, Sweden.

  Liked by 1 persoon

 5. Yvonne // maart 4, 2019 om 17:03 //

  Curved, dan zijn wij dat kleine land aan de Noordzee ook levensmoe met onze premier die kickt erop om ons het leven zuur te maken

  Liked by 1 persoon

 6. Wees maar erg lief voor jullie koppensnellers.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zweedse premier Löfven: IS-terroristen “hebben het recht” om terug te keren naar Zweden – Het “RECHT” – Hebben wij  het “RECHT” om dat ongedierte buiten de “poort” af te knallen? | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s