Nieuw

“We moeten dringend eerlijk zijn over het verband tussen ras en bendegeweld”

– We moeten dringend eerlijk zijn over het verband tussen ras en bendegeweld, schrijft Trevor Phillips, voormalig hoofd van de Britse “Equality and Human Rights Commission” (ECHR), na een reeks mesaanvallen in Londen en Birmingham, in het tijdschrift Telegraph.

Phillips verwijst naar een rapport dat op donderdag werd gepubliceerd dat openbaart dat 27.000 mensen onder de 19 jaar zich als leden van een bende identificeren en dat “zwarte jongens 20 keer meer kans maken op betrokken te zijn bij ernstige aanvallen dan hun blanke leeftijdsgenoten”.

– Maar als je onze kranten leest en naar onze media luistert, kun je geloven dat ras hier helemaal niet toe doet, schrijft Phillips.

– Vooral de BBC maakt zich schuldig aan het witwassen van de waarheid. Hun verweer is dat ras alleen gemeld moet worden als het relevant is. Maar ze hebben geen probleem met het routinematig beschrijven van willekeurige controles uitgevoerd door de politie in rastermen.

Phillips bekritiseert de politie, media en politici voor het verspillen van tijd en resources aan het bakkeleien over het aantal politieagenten en zogenaamde “harde tactieken”.

– We moeten ons eerlijk gezegd richten op wie er vermoord worden en wie de moorden plegen, als we het bloedbad willen stoppen, zegt Phillips.

Alleen al vorige week zijn er negen mannen in Engeland gedood, meestal na een messteek. Birmingham, de op een na grootste stad van Engeland, had zijn bloedigste jaar ooit in 2018, toen het moordcijfer per hoofd van de bevolking tussen april en september hoger was dan in Londen. Tot nu toe hebben er dit jaar 269 mes-misdaden plaatsgevonden in de stad, waarvan 97 steekpartijen.

Bron:

We desperately need to be honest about the links between race and gang violence

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on “We moeten dringend eerlijk zijn over het verband tussen ras en bendegeweld”

 1. CurvedAir // maart 4, 2019 om 15:48 //

  Trevor Phillips bevestigt slechts wat al zeer lang bekend was, zie de ‘Rivers of Blood’ speech van Enoch Powell in april 1968.

  Het importeren van een islamitische sub-beschaving kan slechts leiden tot de volledige teloorgang.

  Like

 2. Dit is dus wat gebeurt als je iedereen zomaar binnenlaat…

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. “We moeten dringend eerlijk zijn over het verband tussen ras en bendegeweld” | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s