Nieuw

Orban waarschuwt: De volgende migrantentsunami zal nog veel groter zijn dan die van 2015

De volgende zal nog groter zijn.

Foto: Hongarije -Servië grens. © Délmagyarország/Schmidt Andrea [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0), via Wikimedia Commons.

Victor Orban waarschuwt: De migratiecrisis van 2015 was nog maar het begin. Hij zal worden gevolgd door verdere migratiegolven. In de toekomst zal de meeste migratie uit Afrika komen. Europa moet zich hier beter tegen beschermen. Hongarije is in ieder geval klaar voor het slechtst denkbare scenario.

Victor Orban is zeker: “De volgende migratiecrisis zal zeker komen. En het zal nog groter zijn. Omdat de bevolking in Afrika groeit en groeit. De echte migratiecrisis is nog maar net begonnen. 2015 was nog maar het begin”.

Maar Orban verzekert dat zijn land voorbereid is om de crisis het hoofd te bieden. Zijn land is als een soort “frontland” als het gaat om de Balkanroute. Daarom wil Hongarije niet weer een doorvoerland zijn.

Orban bekritiseerde dat Europa te afhankelijk was van de besluiten van de regering Erdogan in Turkije. Als Turkije zijn grenzen opent, zal er een nieuwe massale migratie via de Balkanroute plaatsvinden.

Maar het grootste probleem in de toekomst zal Afrika zijn. Er moet een Europese oplossing voor dit probleem worden gevonden, zodat Europa aan de buitengrenzen van het Schengengebied wordt beschermd.

Bron:

Orban warnt vor zweiter Migrationskrise

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Orban waarschuwt: De volgende migrantentsunami zal nog veel groter zijn dan die van 2015

 1. Yvonne // maart 4, 2019 om 17:30 //

  Lieve Orban wij West Europeanen komen eraan
  Maar hoe lang kunt u dat gedram nog aan? Ze moeten een verbod instellen om miljoenen Afrikaantjes te maken,zij de lusten en wij de lasten en wij idioten maar belastingen betalen

  Like

 2. Heel verstandig van die Hongaren…kunnen wij een voorbeeld aan nemen…

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Orban waarschuwt: De volgende migrantentsunami zal nog veel groter zijn dan die van 2015 | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s