Nieuw

KIJK: IS-terroristen spelen voetbal met mensenhoofden

In de sociale media is een videoclip van de islamitische staat verspreid. We waarschuwen voor onthutsende beelden.

De clip, die waarschijnlijk een paar jaar oud is, laat zien wat men zegt dat het IS-terroristen zijn die voetballen met verschillende mensenhoofden terwijl ze lachen.

“Terwijl deze jongemannen wachten om naar Europa te kunnen vertrekken, nemen ze de tijd om te voetballen. Ja – dat ZIJN mensenhoofden, en JA – ze lachen!”

“Denkt u echt dat we die vrouwen en kinderen in Zweden willen? Denkt u echt dat ze spijt hebben van hun daden?”

Bron:

VIDEO: IS-terrorister spelar fotboll med människohuvuden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on KIJK: IS-terroristen spelen voetbal met mensenhoofden

 1. Islam is net zoals het socialisme “het Kwaad” en behoort ten allen tijden met wortel en al uitgeroeid te worden!

  Liked by 1 persoon

 2. dat is wat je noemt een kopschot

  Liked by 1 persoon

 3. CurvedAir // maart 4, 2019 om 15:40 //

  Als we onze KOP er niet bijhouden staat ons op korte termijn hetzelfde te wachten als de slachtoffers in deze vrijetijds-video van woestijnbarbaren wiens gedrag, mentaliteit en intelligentie dichter bij dat van gorilla’s dan van mensen ligt.

  Hoeveel kans hebben wij nog om aan Zweedse toestanden te ontkomen? Niet veel, met wereldvreemde bestuurders zoals Rutte, Klaver, Buma en Jetten, en bij de EU de corpulente blankenhater Schrans Timmermans en drankorgel Juncker. Achter de schermen werken ellendelingen als Soros en nog wat ellendelingen van de elite hard mee om een nieuw Kalifaat te vestigen, en wel in West-Europa.

  Helaas zijn de eerste doch zwaarwegende tekenen daar. Birmingham, de op één na grootste stad van Engeland is al vrijwel geheel geïslamiseerd, en Londen dat tenonder gaat aan criminaliteit en verloedering is hard op weg. Een islamitische ‘burgemeester’, Sadiq Khan is al aangesteld en vormt de voorhoede van de kolonisten. Savile Town bestaat uit enkele uitzonderingen daargelaten al geheel uit islamitische migranten. De rest van West-Europa doet het even slecht of erger.

  Op naar de kampioenschappen islamitisch voetbal.

  Liked by 2 people

 4. De duivel in menselijke gedaantes…

  Like

 5. antiislamnu // maart 4, 2019 om 23:56 //

  Pfffff krijg er hoofdpijn van..

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. KIJK: IS-terroristen spelen voetbal met mensenhoofden – MAAR ZE MOGEN TERUGKOMEN HOOR EN MISSCHIEN GAAN ZE DAN WEL MET U W HOOFD VOETBALLEN… | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s