Nieuw

Is Zweden op weg naar een burgeroorlog?

Een onlangs in Noorwegen uitgebrachte film zorgt voor opschudding. Beelden van migrantengetto’s, brandende auto’s, schietpartijen en criminele migrantenbendes werden getoond. Deze scènes zijn echter niet in de VS opgenomen, maar in het naburige Zweden.

“Zweedse toestanden” was de titel van het verslag in het eerste deel van een reeks reportages. Deze reportage toonde scènes uit Rosengård, een district van Malmö, waar 90(!) procent van de bevolking bestaat uit immigranten. De jeugdigen verzamelen zich in migrantenbendes, ontwrichten en rellen, steken auto’s in brand, zijn verwikkeld in topsnelheid achtervolgingen en schietpartijen met de politie en/of onder elkaar. De geweldschroef draait steeds sneller en steeds verder omhoog.

Vorig jaar waren er meer dan driehonderd schietpartijen in Zweedse steden, waarvan 44 met dodelijke afloop. Dit is een nieuw, triest record voor het land. Op veel plaatsen heeft de politie het monopolie op het gebruik van geweld al opgegeven. Daar heersen clans of bendes over gedefinieerde gebieden. Zij beslissen over goed en kwaad, leggen sancties op en laten deze onmiddellijk uitvoeren.

De schuld voor de geweldsspiraal ligt volgens een vereniging, die onlangs door de moeders van deze geweldslachtoffers is opgericht, niet alleen bij de regering, die toekijkt hoe het land degenereert, maar ook bij de media. Als die namelijk niet zouden proberen om in hun verlangen om politiek correct te zijn de daden te bagatelliseren, zou er al veel bereikt zijn.

Maar ook de Zweden zelf niet langer bereid om de eindeloze reeks misdaden van migranten lijdzaam toe te kijken. Waar de politie heeft gefaald of heeft opgegeven, willen mensen nu hun recht op verdediging in eigen hand nemen. De eerste groepen hebben via de sociale media al aangekondigd dat ze in Zweedse steden zullen patrouilleren om geweld tegen vrouwen “met alle mogelijke middelen” te voorkomen.

Bron:

Ist Schweden auf dem Weg in den Bürgerkrieg?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Is Zweden op weg naar een burgeroorlog?

 1. Daniel // maart 4, 2019 om 15:55 //

  Ik heb het voorspeld en vele anderen met, voor en na mij: de maat raakt vol en migranten zullen massaal sneuvelen op Europees grondgebied en Europa zal met geweld worden gezuiverd. Het vergt geen academische opleiding om dit te voorzien. Sterker nog juist niet. ;).

  Liked by 3 people

 2. Massaal verdrijvendat rot tuig. Als de regering het doet, waarom zelf niet de viking vlag niet can de zolder halen? Je bent zelf verantwoordelijk voor je leven en dat van je dierbaren.

  Like

 3. En de politiek? Zij vullen rustig hun zakken verder,beslissen dat we moeten werken tot we creperen en laat voor de rest alles maar betijeen.

  Liked by 1 persoon

 4. Hypocriete Noren. Net of het in Oslo veel beter is.
  Hier ontspoord het ook.
  -dagelijkse autobranden
  -bomaanslagen in Amsterdam.
  Zo ging Beirut ook naar de hel.
  Dat ging in de tijd van 1 generatie.

  Liked by 2 people

 5. Walter H. // maart 4, 2019 om 17:05 //

  Het is in eerste plaats een oorlog van de regering tegen de bevolking.

  De MSM is ook de vijand van het volk, maar het zijn toch de regeringen van de afgelopen 40 jaar die doelbewust het land hebben verraden door de invasie te organiseren, alle problemen te verdoezelen en zelfs wetten te maken tegen mensen en media die berichten over de ellende.

  Als mensen ondanks alles toch op anti-immigratie partijen stemden, werden deze partijen buitenspel gezet door het zogenaamde ‘cordon sanitaire’.
  Het woord ‘sanitaire’ komt van het Latijne ‘sānus’ dat ‘gezond’ betekent.
  Volgens de regeringen kan een land dus alleen gezond worden gehouden door de vervanging van de oorspronkelijke bevolking.

  De misdaad door de Ministers en volksvertegenwoordiging is daarmee wel duidelijk.
  De vraag is of de bevolking deze oorlogsverklaring gaat beantwoorden.

  Liked by 5 people

 6. Tja teveel kippen.in een hok geeft problemen idem met varkens of wat dan ook. Zweden is helaas nu de dupe van hun gastvrijheid helaas. Op het platteland merk je daar eigenlijk niets van met name malmö en sommige wijken in Stockhölm is het bar. Schaamteloos gedrag van deze immigranten in een zon mooi land

  Liked by 1 persoon

 7. Horatius // maart 5, 2019 om 13:19 //

  Deze z.g. Zweedse toestanden zien we ook in de rest van West-Europa. In mindere of zelfs meerdere mate en er is niets wat er op wijst dat daar een einde aan gaat komen.

  Integendeel zelfs: de massa-immigratie en de gezinshereniging gaan op volle kracht gewoon door ondanks de onverholen kritiek van de autochtone bevolking. Zelfs sommige allochtonen waarschuwen voor het niet geringe risico van een escalatie in de nabije toekomst die kan uitmonden in een bloedige burgeroorlog.

  De ‘politieke correctheid’ wat de oorzaak zou zijn van dit rampzalige beleid is niets meer dan een zelfverheffend moreel standpunt t.a.v. van het gewone volk. De linkse Goedmens uithangen ten koste van de veiligheid van de gewone burgerbevolking en al die wandaden zoals terreuraanslagen, verkrachtingen, roof, intimidatie, plundering en brandstichting bagatelliseren terwijl men zelf geriefelijk in exclusieve wijken woonachtig is waar volstrekte orde en rust heersen.

  Dat is dus geen politieke correctheid maar een ronduit misdadige mentaliteit. Want men weet donders goed wat er gaande is in de talloze moslimenclaves en getto’s waar de politie niets meer te vertellen heeft en de Afrikaanse maffiabendes de dienst uitmaken.
  Ronduit toegeven dat men sinds de jaren 70 van de vorige eeuw een totaal verkeerd beleid heeft gevoerd door de komst van miljoenen moslims en Afrikanen niet alleen toe te laten, maar zelfs te stimuleren zou een politieke zelfmoord inhouden en daarom zal er dus niets gaan veranderen.

  Het milde en eigenlijk belachelijke strafklimaat wat men voert t.a.v. van al die allochtone criminelen en potentiele terroristen is ook een van de oorzaken dat de toekomst er ronduit slecht uitziet. Uitgeprocedeerde asielzoekers zijn alleen bij hoge uitzondering het land uit te krijgen en staan binnen de kortste tijd alweer op de stoep van de verzorgingsstaat.

  Op een gegeven moment zullen de burgerwachten zich noodgedwongen gaan bewapenen en dan zullen er onvermijdelijk vuurgevechten gaan uitbreken, terwijl de bevoegde autoriteiten in eerste instantie niet zullen weten hoe te reageren. Waarschijnlijk zal men overgaan tot het ontwapenen van de burgerwachten maar effectief optreden tegen b.v. de militante moslims zal heel moeilijk zijn, want die hebben hun wapenopslagplaatsen slim verborgen in de talloze radicale moskeeën.

  Kortom: alle ingrediënten voor het uitbreken van een burgeroorlog zijn op dit moment prominent aanwezig in een aantal West-Europese landen en het wachten is slechts op één incident wat de vlam in de pan doet slaan.
  De schuld voor dit scenario zal ongetwijfeld door de politieke elite aan de populisten worden toegeschoven die verantwoordelijk zouden zijn voor een maatschappelijk klimaat van intolerantie, onverdraagzaamheid, racisme, fascisme en discriminatie.

  Of de meerderheid van de autochtone bevolking daar nog in zal trappen is dan de grote vraag.

  De uitslag van de komende verkiezingen voor het Europees Parlement zou een vingerwijzing kunnen opleveren hoe de gewone man en vrouw denkt over het tot dusverre rampzalige beleid van de bureaucraten en technocraten in Brussel.

  Hoe lang laten wij ons nog in de maling nemen door die elite van zelfbenoemde machthebbers die openlijk collaboreren met de politieke islam en duistere filantropen zoals George Soros?

  Liked by 1 persoon

 8. Leliedal // maart 6, 2019 om 01:09 //

  In geschiedenkboeken lees je over invallen vanuit het Oosten door hordes nomaden, krijgsheren en stammen. Europa raakt straks licht ontvlamd, de chaos die hierdoor onstaat geeft het sein op groen om van binnenuit en van buitenaf hier de boel te plunderen, te slachten en te doen fikken.
  De Hunnen, De Mongolen,De Almoraviden, de Alomohaden, de Ottomanen,..de Moslimbroeders en consorten, next?

  Like

 9. joh dat zeggen ik en mn zwager al jaaaaaaren maar we worden niet geloofd negeren is het antwoord maar op een zeker moment kan je het niet meer negeren en moet je maatregelen nemen vandaar de soldiers of odin nou laat maar komen hoor voel me ook al lange tijd niet meer veilig in mn land wij westerlingen mogen toch zeker onszelf en onze waarden wel verdedigen of niet soms?????

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s