Nieuw

IS-vrouwen verbranden tenten van ‘ongelovigen’ in vluchtelingenkampen

De vrouwen beweren tegelijkertijd berouw van IS te hebben. Kampmedewerker: "Ze hebben instructies van IS ontvangen".

In het vluchtelingenkamp in Noord-Syrië, dat ook de mensen hanteert die nu het laatste bolwerk van IS verlaten, worden tenten in brand gestoken. De reden hiervoor is dat IS-vrouwen geen ongelovigen tolereren.

In de nasleep van de ineenstorting van de islamitische terroristische organisatie stromen honderden mensen het gebied uit in de hoop dat de buitenwereld zal vergeten wat er is gebeurd en hen in plaats daarvan zal laten terugkeren naar onder andere de plaatsen in Europa waar hun afreis voor het kalifaat begon.

Onlangs bezocht de televisiemaatschappij France24 een vluchtelingenkamp in Noord-Syrië, waar Koerdische troepen de grote aantallen vrouwen en kinderen vasthouden die de IS hebben verlaten. Een kampmedewerker vertelt de tv-zender dat zij onmiddellijk na aankomst van de vrouwen in het kamp problemen ondervonden.

De vrouwen van de IS hebben tenten afgebrand waarin zogeheten kafirs verbleven, d.w.z. ongelovigen. Hieronder staan de resten van een verbrande tent in het kamp.

In de rapportage vertelt een kampmedewerker dat men veel van de vrouwen als gevaarlijk beschouwd. Daarom worden de vrouwen van IS nu in een omheind gebied gehouden waar ook de kinderen worden gefouilleerd.

De kampmedewerker vertelt verder dat verschillende IS-vrouwen hebben toegegeven dat IS hen instructies heeft gegeven over wat ze aan de vijand moeten zeggen om als onschuldig te worden beschouwd. Het doel is om het gebied te verlaten en vanaf niks weer beginnen te opbouwen.

Als het tv-bedrijf met de vrouwen van IS spreekt, zegt iedereen dat ze hun tijd bij de IS berouwen.

“Ik ben van gedachten veranderd”
Sverige Radio meldt ook dat alle mensen die het gebied hebben verlaten beweren dat ze spijt hebben dat ze bij de islamitische staat zijn geweest. Ze verklaren ook dat ze bijvoorbeeld ambulancechauffeurs zijn geweest, gekookt of gewerkt in een café, maar nooit hebben deelgenomen aan aan de moorden en nauwelijks dode mensen hebben gezien.

Een dertigjarige man uit Zweden die een aantal jaren met IS heeft geleefd, zegt dat hij soms wel eens een dode heeft gezien, maar dat hij zelf nooit kwaad heeft gedaan.

– Ik heb gezien hoe mensen in kettingen achter auto’s werden gesleept, zegt de man.

De man werd ook gevraagd of hij er spijt van had.

– Ja, natuurlijk betreur ik het (lacht), want nu ik kinderen heb, zie ik alles vanuit een ander licht, zegt hij.

De Zweedse staatsradio heeft ook met een jongere vrouw uit Zweden gesproken. Ze krijgt te horen dat Zweden hen niet zal helpen in het kamp en dat veel Zweden haar ongeschikt vinden om een kind op te voeden omdat het een nieuwe IS-terrorist kan worden.

– Maar ik heb mezelf veranderd, ik heb er spijt van en zal het nooit meer doen.

Verder krijgt de vrouw de vraag waarom Zweden in haar moet geloven als ze zegt dat ze berouw heeft.

– Waarom zou Zweden in mij moeten geloven? U zult het zien. Omdat ik mezelf zal veranderen. (lacht) Kan ik nu gaan?

Bron:

IS-kvinnor bränner ned ”otrognas” tält i flyktingläger

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8623 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on IS-vrouwen verbranden tenten van ‘ongelovigen’ in vluchtelingenkampen

  1. trebor2110 // maart 4, 2019 om 14:08 //

    een mens kan niet verranderen , wel zichzelf aanpassen .

    Like

  2. Verbrand dat IS moslim gefuggel in al hun kledij en laat ze in godsnaam nooit meer terugkeren naar europa.Word tyd voor een klein Adolfje.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. IS-vrouwen verbranden tenten van ‘ongelovigen’ in vluchtelingenkampen – VERBRAND HUN “ZWARTE JURKTENT MET INHOUD” ALS REPRESAILLE.  PROBLEEM OPGELOST.  MAARRRRR…ZE MOGEN TERUGKOMEN. FIJN HÈ | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s