Nieuw

Het multibillion-dollar plan van Jared Kushner om Saoedi-Arabië van kernwapens te voorzien

Jared Kushner You-Tube

Het Comité van ‘Oversight and Reform’ van het Huis van Afgevaardigden heeft een rapport uitgebracht over een plan om miljarden dollars te verdienen door de verkoop van gevoelige Amerikaanse nucleaire technologie in Saoedi-Arabië, waardoor het Koninkrijk kernwapens kan ontwikkelen. De regeling vereiste een inbreuk op de Amerikaanse wetgeving, die de overdracht van technologie verbiedt die de verspreiding van kernwapens mogelijk zou kunnen maken.

Het plan werd gepushd door een “bedrijf” dat voor dit uitdrukkelijke doel werd opgericht, genaamd IP3 International, dat eigenlijk niet lijkt te hebben bestaan, behalve als een soort huls voor het lobbyen bij de Trump administratie. IP3 werd, volgens de commissie, geleid door “Generaal Keith Alexander, Generaal Jack Keane, Mr. Bud McFarlane, en Rear Admiraal Michael Hewitt, evenals de chief executives van zes bedrijven – Exelon Corporation, Toshiba America Energy Systems, Bechtel Corporation, Centrus Energy Corporation, GE Energy Infra structuur, en Siemens USA-” Alle “ondertekenden een brief aan Deputy Crown Prince Mohammed bin Salman. De brief presenteerde ‘het Iron Bridge Program als een 21e-eeuws Marshallplan voor het Midden-Oosten’.

Bud McFarlane? Dat is Ronald Reagans Nationale Veiligheidsadviseur die tot aan zijn tot aan zijn nek in de wapenhandel zat aan Khomeini in het Iran-Contra-schandaal, en het idee bedacht om Ayatollah Khomeini een taart in de vorm van een sleutel en een Bijbel te sturen (samen met een paar T.O.W. anti-tankopstellingen)! Net als Elliot Abrams werd hem gratie verleend door George H.W. Bush, die een fabriek lijkt te hebben opgericht voor verdere schandalen in de 21e eeuw.

De puntman voor het plot was General Mike Flynn, die ervoor pleitte om Hillary Clinton op te sluiten op de Republikeinse Nationale Conferentie in de late zomer van 2016 en zich aan Trump wijdde en zijn eerste Nationale Veiligheidsadviseur werd. Flynn had Saoedi-Arabië bezocht in verband met het IP3 plot om nucleaire technologie naar dat land over te brengen dat Riyadh kon helpen een bom te maken als de koninklijke familie vond dat ze dat moesten doen om veilig te blijven (bv. als Iran in die richting ging of als de relaties met kernmacht Israël verslechterden). Het cover was dat het Amerikaanse corporate front slechts zes kernreactoren zou produceren voor elektriciteitsopwekking.

Derek Harvey, de Senior Director for Middle East and North African Affairs bij de National Security Council in de eerste helft van 2017, zou het IP3-plot hebben aangenomen als Amerikaans beleid, het zogenaamde “Middle Eastern Marshall Plan”. De heer Harvey lijkt in de war te zijn. Het Marshallplan was een hulpprogramma waarbij de VS na de Tweede Wereldoorlog honderden miljoenen dollars uitdeelden aan arme samenlevingen om de welvaart te bevorderen en het communisme te bestrijden. Het was geen geld verdienende regeling waarbij we nucleaire wapentechnologie zouden verkopen aan een absolute monarchie die gebruik maakt van botzagen op journalisten in ruil voor een enorme verrijking van particulieren en een handjevol bedrijven.

Vergeet niet, al deze gepensioneerde generaals en CEO’s en Republikeinse grootheden riepen op om Iran terug te bombarderen naar het stenen tijdperk onder het voorwendsel dat het een civiel nucleair verrijkingsprogramma had dat potentieel dual use was en misschien op een dag misschien zou kunnen leiden tot een Iraanse bom (de Iraniërs hebben nooit besloten om in die richting te gaan en hebben in 2015 80% van hun programma stopgezet). Blijkbaar was wat de Amerikaanse economische elite echt van plan was niet zozeer een mogelijke Iraanse proliferatie, maar dat ze niet een paar miljard dollar zouden krijgen als betaling voor het leveren van de technologie.

IP3 was niet in een positie om een einde te maken aan de Atomic Energy Act, de wet die een overheid belet om top nucleaire geheimen over te dragen aan een ander land zonder congresgoedkeuring. Maar de Nationale Veiligheidsraad zou een middel kunnen zijn om in het geheim een dergelijke overeenkomst te sluiten.

In het rapport van het Congres staat dat de IP3-plot op een gegeven moment is gesloten, maar dat NSC-klokkenluiders bang zijn dat sommige Trump-administratief personeel in de NSC en elders mogelijk nog bezig zijn met de illegale technologieoverdracht.

Merk op dat het eigenlijk mogelijk zou kunnen zijn geweest voor Trump om de regeling door het Republikeinse Huis en de Senaat vóór laatste November vorig jaar te krijgen maar dat het huidige Huis van Afgevaardigden waarschijnlijk geen nucleaire technologie aan Saoedi-Arabië wil verkopen.

De schoonzoon van Trump, Jared Kushner, lijkt de regeling te hebben opgepikt zodra Flynn werd ontslagen omdat hij eind 2016 tegen de FBI had gelogen over zijn contacten met de Russische ambassadeur Sergey Kislyak. Volgens het commissieverslag stellen klokkenluiders dat er in maart 2017 een vergadering is gehouden …

“Ook aanwezig was een NSC-stafmedewerker die later collega’s op de hoogte bracht dat dhr. Harvey opnieuw het IP 3-plan probeerde te promoten” zodat Jared Kushner het kan voorleggen aan de president.”

Voor alles wat we weten, is het plan om de Saoedigers een kernwapen te geven nog steeds in het spel, met honderden miljarden dollars op het spel. Deze regeling is de ultieme vorm van criminaliteit, waarbij Amerikaanse overheidsmiddelen (denk aan het Manhattan-project?) worden weggegeven aan een andere regering door de witteboordencriminelen die nu de Amerikaanse regering leiden, zodat ze privé massale fortuinen kunnen bemachtigen die vergelijkbaar zijn met die van de rijkste personen ter wereld, zoals Jeff Bezos en Bill Gates.

Een ding waar je zeker van kunt zijn, is dat Iran dit rapport van het Congres doorneemt met een kam met fijne tanden. Als er één ding is dat de 2015 Iranian non-proliferatie nucleaire deal echt zou kunnen verpletteren, is het het vooruitzicht van een Saoedische bom. Dat mensen aan de ene kant zouden proberen om die deal te vernietigen en aan de andere kant Riyadh zouden willen voorzien van wereld vernietigende geheimen voor persoonlijke verrijking, verbijstert de geest.

Bron:

Jared Kushner’s Multibillion-Dollar Plot To Give Saudis Nukes

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (912 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Het multibillion-dollar plan van Jared Kushner om Saoedi-Arabië van kernwapens te voorzien

 1. bozeoudeman // maart 4, 2019 om 10:54 //

  Ja, laten we de chanteurs nog meer middelen voor chantage geven naast de olie waarmee ze de hele wereld al chanteren, bravo Amerika!

  Like

 2. Daniël // maart 4, 2019 om 11:39 //

  Dit is niet de eerste keer dat zionisten dit flikken. Alles om een verzengende brand te doen ontsteken vanuit het Midden-Oosten met Israel aan de ene en de moslimwereld aan de andere zijde. Het zal niet gelukken.

  Like

 3. Republikein // maart 4, 2019 om 12:27 //

  Thuis is an Endemol production, all for the money.

  Like

 4. edwin vissers // maart 4, 2019 om 18:09 //

  Jeremia 51:13 “O gij die woont op vele wateren, overvloedig in schatten, uw einde is gekomen, en de maat van uw hebzucht.”

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Het multibillion-dollar plan van de Jared Kushner om Saoedi-Arabië van kernwapens te voorzien – INTEGRITEIT: WAT IS DAT OOK AL WEER? | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s