Nieuw

Groot-Brittannië opent transseksuele gevangenis

Foto ter illustratie.

Nadat drie mannen verschillende verkrachtingen van vrouwen in een vrouwengevangenis hebben gepleegd, kiest Groot-Brittannië er nu voor om een speciale transseksuele gevangenis te openen.

Drie mannen – die naar eigen zeggen “van geslacht zijn veranderd” en nu wettelijk als vrouw worden beschouwd – zijn betrapt op het verkrachten van meerdere vrouwelijke gevangenen in de vrouwengevangenis Downview in het Verenigd Koninkrijk.

De 320 vrouwelijke criminelen in Downview hebben eerder hun bezorgdheid geuit over het feit dat transseksuele mannen bij hen in de instelling moeten verblijven, vooral omdat bijna de helft van alle transseksuele gevangenen veroordeeld is voor verschillende soorten seksuele misdrijven. Verscheidene artsen hebben ook betoogd dat mannelijke criminelen zogenaamd “van geslacht veranderen”, waardoor ze toegang krijgen tot vrouwelijke slachtoffers.

Het probleem kan nu echter worden opgelost omdat het Verenigd Koninkrijk ervoor kiest om voor de transseksuele mannen een eigen afdeling te openen. Hoewel het voorstel door verschillende feministen wordt toegejuicht, zouden naar verluidt transseksuele activisten van de homolobby kritiek op de verdeling hebben geuit en deze vergeleken met de nationaalsocialistische segregatie van Joden in Duitsland.

Bron:

Britain Opens First Transgender Prison After Sex Attacks at Women’s Jails

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8024 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s