Nieuw

Goedmens-studie verkondigt: “Samenzweringstheoretici zijn veeleer crimineel”

© InformOverload

Het etablissement slaat terug! Kort voor de Europese verkiezingen zijn alle systeemcritici in diskrediet gebracht. “Samenzweringstheoretici” zijn veeleer crimineel.

Het is algemeen bekend dat de Europese verkiezingen in mei zullen plaatsvinden. Het Brusselse etablissement vreest dat deze anders zullen uitpakken dan het zou willen. Om de oude macht te behouden, zijn alle middelen toegestaan.

In hoeverre een nieuwe studie van psychologen aan de universiteiten van Kent en Staffordshire hierbij een rol speelt, weet ik niet. In ieder geval komt ze voor de EU-leiders precies op tijd om haar goed te benutten. Dit onderzoek beweert namelijk dat mensen die geloven in complottheorieën – zoals de moord op prinses Diana door het Britse establishment – eerder geneigd zijn om alledaagse criminele activiteiten te accepteren of te ondernemen.

Ja, u leest het goed! Dit is inderdaad de belangrijkste bevinding van het nieuwe onderzoek van bovengenoemde psychologen naar de bredere impact die complottheorieën kunnen hebben op het gedrag.

Professor Karen Douglas, van de School of Psychology in Kent, was een van de vier onderzoekers die naar eigen zeggen hebben aangetoond dat het geloof in complottheorieën, die voorheen geassocieerd werden met vooroordelen, terugtrekking uit politiek en maatschappij, ook de bereidheid van mensen vergroot om zich actief bezig te houden met antisociaal gedrag.

In een eerste studie toonden de resultaten aan dat mensen die in samenzweringstheorieën geloofden meer alledaagse misdaden accepteerden, zoals het proberen om vervangingen, terugbetalingen of compensatie te eisen van een winkel als ze daar geen recht op hadden.

En verder staat er:

In een tweede studie ontdekten de onderzoekers dat blootstelling aan samenzweringstheorieën de kans vergroot dat mensen in de toekomst van plan zijn om zich in te laten met alledaagse criminaliteit, die rechtstreeks verband houdt met het gevoel van een individu dat er een gebrek aan sociale cohesie of gedeelde waarden is, bekend als “anomie”.

Zo legt professor Douglas uit: “Ons onderzoek heeft voor het eerst aangetoond welke rol complottheorieën kunnen spelen bij het bepalen van de houding van een individu ten opzichte van alledaagse criminaliteit, en het laat zien dat mensen die de opvatting onderschrijven dat anderen hebben samengespannen, vatbaarder zijn voor onethische handelingen.

Dr. Dan Jolley van Staffordshire University zei: “Mensen die geloven in samenzweringstheorieën hebben de neiging om alledaagse misdaden te accepteren, terwijl blootstelling aan theorieën het gevoel van anomie verhoogt, wat op zijn beurt weer een toename van toekomstige intenties in de dagelijkse criminaliteit voorspelt.

Bron:

Unfassbare Diskriminierung aller System-Kritiker: „Verschwörungstheoretiker“ sind eher kriminell!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Goedmens-studie verkondigt: “Samenzweringstheoretici zijn veeleer crimineel”

 1. CurvedAir // maart 4, 2019 om 19:19 //

  Ik begrijp dat de 3500 ingenieurs en makelaars in de VS die niet geloven in de officiële versie van ‘9/11’ een criminele aanleg hebben dan wel crimineel zijn.

  Laat ik nou toch altijd gedacht hebben dat de daders de criminelen waren?

  😂

  Like

 2. CurvedAir // maart 4, 2019 om 19:31 //

  Correctie: moet zijn 3500 ingenieurs en architecten. Zij hebben ook een eigen website waar zij de leugens van de overheid aan het licht brengen.

  https://www.ae911truth.org

  Like

 3. edwin vissers // maart 4, 2019 om 21:13 //

  Zie ook de website Geoengineering & Chemtrails: What In The World Are They Spraying? And Why?

  Onafhankelijke tests hebben getoond dat uiterst giftige brouwsels worden verspreid door het luchtruim: Trimethylaluminium (afgekort tot TMA), barium, nano-aluminium gecoat glasvezel, radioactief thorium, cadmium, chroom, nikkel, gedroogd bloed, schimmelsporen, gele schimmel mycotoxinen, ethyleendibromide en polymere vezels.

  Barium is net zo giftig als arsenicum. Van barium is bekend dat het ons hart negatief beïnvloedt. Aluminium schaadt de hersenfunctie. Onafhankelijke onderzoekers en laboratoria laten immens hoge concentraties van deze gifstoffen zien. Een paar “anonieme” ambtenaren hebben bekend dat deze stoffen voortdurend worden verspreid. [ 1 ]

  Kan er iets goeds van komen als wereldwijd bariumzouten, aluminiumoxide, kwik, strontium 90 of uranium 238 in het luchtruim worden gespoten? Vanzelfsprekend zullen de nadelige effecten op de gezondheid van alle levende organismen groot zijn. Met dit artikel willen we echter niet de aandacht vestigen op de agenda voor de engeneering van de mens. Met dit artikel willen we de aandacht vestigen op de diepgaande fundamentele veranderingen die geo-engineering aan onze planeet en atmosfeer kunnen veroorzaken. Deze veranderingen kunnen onomkeerbaar en dus permanent zijn. Wordt de mensheid dan geconfronteerd met een extinction level event (evenement dat tot uitsterven leidt
  een satanisch complot ,heerlijk ,dank uw God voor de waarheid

  Like

 4. Raveltje // maart 4, 2019 om 21:30 //

  Er wordt inderdaad veel rotzooi in de wereld gebracht, ook met inentingen
  Lijkt ook op een complot tegen de mensheid

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s