Nieuw

Gezellig interview in de Volkskrant met een pedofiele oorlogsmisdadiger van ISIS

Dat het bij de Volkskrant misdadigers zijn dat wisten we al. Maar dat het jihaatblad nu ook een podium is voor mensenrechtenschenders verbaast ons toch nog een beetje.

De Volkskrant had een interview met Yago Riedijk, de 26-jarige Arnhemse Syriëganger die zich bij ISIS aansloot, die lui die met hoofden voetballen.

Het valt niet voor te stellen dat een Nederlandse krant na WW-II een interview zou hebben met een terugkerende Oostfront soldaat want die werden hier als fout bestempeld, ook al deden zij hun best om de communisten tegen te houden en is hun verlies er de oorzaak van dat het Oostblok tientallen jaren onder de Sovjet-terreur zuchtte, met als gevolg dat wij nu uitgeleverd zijn aan een marxistische EU-dictatuur. Het valt ook niet voor te stellen dat een Nederlandse krant een begripvol interview zou houden met zeg Mladic of Milosevic die tegen de internationale jihad vochten om de Servische christenen te beschermen. Een Nederlandse krant zal ook geen interview houden met, om dan maar eens een voorbeeld van iemand intens slecht te noemen, Idi Amin, of met de beschermer van de christenen in Syrië waar de Volkskrant-jihadist tegen streed Bashar al-Assad.

Blijkbaar ziet de Volkskrant, en de andere kranten waar Yago mee sprak, de jihadist niet als slecht.

Wat hij daar precies gedaan heeft wil de jihadi niet vertellen.

De Volkskrant zit daar ‘gewoon’ gezellig te keuvelen met een pedofiele oorlogsmisdadiger.

Jij bent daar getrouwd met een Brits meisje van toen 15, 16 jaar. Hoe ging dat?

‘Eerst had ik er geen interesse in, omdat ze nog vrij jong was. Maar wij hebben kennis gemaakt. We zijn gaan zitten samen. Zij heeft geaccepteerd. Ik heb geaccepteerd. En toen zijn we getrouwd.’

De jihadi krijgt voluit de gelegenheid van de Volkskrant om zichzelf als zielig te presenteren alsof het interview een pleidooi voor terugkeer naar hier is en de krant daar meer dan bereidwillig aan meewerkt.

‘We hebben een heel zwaar leven gehad. Lichamelijk. Geestelijk. Ja, pittig. Elke keer weer verhuizen, verhuizen, verhuizen. Van Raqqa naar Deir al Zor naar de dorpen rondom Deir al Zor, waar nog geen aanvallen waren. Lichamelijk is mijn vrouw niet zo sterk. Steeds spullen inpakken, dat was lichamelijk zwaar voor haar.’

Hij mag uitgebreid vertellen over al zijn ‘verwondingen’ die niet meer dan wat blauwe plekken blijken te zijn. ‘Wat hij in de krant zegt, kan niet meer strafrechtelijk tegen hem worden gebruikt’: hij is al bij verstek onherroepelijk tot 6 jaar veroordeeld voor het aansluiten bij een terroristische organisatie. En de jihadi gaat er vanuit dat dat betekent dat hij terug mag keren naar Nederland, ‘waarom zouden ze me anders veroordelen’?

Mark Rutte’s jihadcoalitie zegt dat het niet wenselijk is dat R. terugkeert, dus na 6 jaar gevang 2 jaar loopt hij hier weer vrij rond en mag u een huisje voor hem betalen en een levenslange uitkering.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on Gezellig interview in de Volkskrant met een pedofiele oorlogsmisdadiger van ISIS

 1. Ben van Zadelhoff // maart 4, 2019 om 16:12 //

  NL wet: Nederlander in buitenlandse krijgsdienst die o.a. strijdt tegen NL of bondgenoten verliest automatisch nederlanderschap. NL echtgenoot die buitenlandse bruid haalt moet tenminste 125% minimum loon verdienen in vaste dienst en 5 jaar garant staan. Bruid moet voor toelating slagen voor taaltoets, van onbesproken gedrag zijn en de 1ste 5 jaar geen enkele aanspraak maken op een uitkering. Simpel, onze eigen wetten handhaven en opgelost.

  Like

 2. CurvedAir // maart 4, 2019 om 16:13 //

  Als Yago Riedijk en zijn jeugdige broedzeug een goede advocaat inschakelen is de kans groot dat de Kalifaat- liefhebbers naar Nederland komen.

  De Staat der Nederlanden heeft namelijk zélf het jihadisme en de islamitische terreur in Syrië gesteund middels de levering van benodigdheden, dus kan men Riedijk moeilijk verwijten ongeveer hetzelfde gedaan te hebben, terwijl misdaden van Riedijk eerst maar bewezen moeten worden. Getuigen? De slachtoffers leven niet meer.

  De jihadzeug is stateloos, want Brittannië wil haar (wonder boven wonder) niet terugnemen. Riedijk is met haar gehuwd – ofschoon niet helemaal erkend – en is ingezetene.

  Dus alles samengenomen lijkt het er inderdaad op dat Nederland gezegend wordt met een paar excellente nieuwkomers, die weer een huurwoning in beslag gaan nemen net als een aantal nieuwe moslimlarfjes, terwijl het hele stelletje mislukkelingen het nodige aan uitkeringen en kinderbijslag, medische zorg en tevergeefse scholing gaat krijgen.

  Nederland werkt er écht aan om bij te blijven in de vaart der volkeren.

  Like

 3. trebor2110 // maart 4, 2019 om 16:36 //

  Ben van Zadelhoff // maart 4, 2019 om 16:12 //
  NL wet: Nederlander in buitenlandse krijgsdienst die o.a. strijdt tegen NL of bondgenoten verliest automatisch nederlanderschap. NL echtgenoot die buitenlandse bruid haalt moet tenminste 125% minimum loon verdienen in vaste dienst en 5 jaar garant staan. Bruid moet voor toelating slagen voor taaltoets, van onbesproken gedrag zijn en de 1ste 5 jaar geen enkele aanspraak maken op een uitkering. Simpel, onze eigen wetten handhaven en opgelost.

  Ben ik denk niet dat dat geld voor deze moslimpjes .

  Like

 4. CurvedAir // maart 4, 2019 om 16:39 //

  Nou, ik ben dan ook ontzettend onder de indruk van die wetgeving, @Ben Zadelhoff.

  ‘Slechts’ een kwart van de bevolking heeft inmiddels een migratie-achtergrond, en in de grote steden is meer dan de helft allochtoon, wat een garantie is voor toekomstige afbraak en neergang.

  Dus de demografie in Nederland geeft wel aan hoe goed die wetgeving werkt in de praktijk. Neem Yago Riedijk: als ie slechts een Nederlands paspoort heeft kan dat niet worden afgenomen, want het is verboden om een persoon stateloos te maken.

  Zijn er toch weer mensen die ondanks de door ons betaalde asieladvocaten buiten de socialistische boot vallen, dan behoeven die slechts te wachten op het volgende pardon, en als dat ook geen soelaas biedt dan kan men altijd nog verdwijnen in de illegaliteit. Illegalen worden nog steeds volop geholpen in Nederland; het is immers niet strafbaar.

  Like

 5. syberspees // maart 4, 2019 om 16:44 //

  Riedijk!?!

  Like

 6. Ja de man die niet wist dat IS zulke wreedheden begingen. En nog begaan. Waar houdt hij ons voor, randdebielen of zo. Laten de Koerden hem en zijn gezin maar gewoon afschieten. Lekker goedkoop en ruimt mooi op.

  Like

 7. Ik heb net gelezen dat hij niet meer welkom is in Nederland, opgelost dus.

  En zoals Ben al weergaf, hij kan op allerlei manieren niet meer toegelaten worden, daar kan een advocaat niets meer aan doen, nouja zijn zakken vullen dan en doen alsof hij wel wat kan betekenen voor zijn misselijkmakende client.

  Like

 8. trebor2110 // maart 4, 2019 om 23:31 //

  Like

 9. trebor2110 // maart 5, 2019 om 00:19 //

  Like

 10. trebor2110 // maart 5, 2019 om 00:25 //

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Gezellig interview in de Volkskrant met een pedofiele oorlogsmisdadiger van ISIS – DIT is Nederland | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s