Nieuw

Estse anti-immigratiepartij verdubbelt aantal stemmen bij algemene verkiezingen

De belangrijkste anti-Derde Wereld-invasiepartij van Estland, de Estse Conservatieve Volkspartij (EKRE), heeft de gevestigde partijen geschokt door de stemming te verdubbelen tot bijna 18 procent van de algemene verkiezingen die het land afgelopen weekend heeft gehouden.

EKRE heeft campagne gevoerd op een volstrekt verstandige manier om de immigratie een halt toe te roepen, een referendum over het EU-lidmaatschap, de bevordering van hogere geboortecijfers onder Esten en de normale gezinseenheid van mannen, vrouwen en kinderen – allemaal voldoende voor de gevestigde orde en de westerse media om hen als “extreem rechts” te bestempelen.

Een percentage van 18 procent vertaalt zich naar 19 zetels in het 101-zetels tellende parlement.

Volgens de verklaring van de EKRE-partij staat “het voortbestaan ​​van het Estlandse volk onder grote druk. . . het Estland van vandaag is niet duurzaam zonder ingrijpende urgente veranderingen, garandeert niet de welvaart op de lange termijn, de economische en culturele ontwikkeling van onze bevolking en het behoud van de Esten in Estland en de wereld”.

Het gedetailleerde manifest van de partij verbindt zich ertoe “de immigratie uit zowel het Oosten als het Westen onder controle te houden en immigratiequota te koppelen aan het aantal inheemse volkeren.

“We zullen het staatsburgerschap en het permanente verblijf in overeenstemming brengen met de wereldwijd aanvaarde normen en doelstellingen. Wij zorgen ervoor dat buitenlandse burgers die strafrechtelijk zijn gestraft en vijandig tegenover de Estse staat zijn geweest, geen Estlands staatsburgerschap krijgen en dat hun verblijfsvergunning wordt ingetrokken.

“Wij zullen het staatsburgerschap intrekken wegens schending van de loyaliteitseed en voor personen die het hebben ontvangen door naturalisatie zonder hun eerdere staatsburgerschap op te geven. Onrechtmatig verkregen Estlands staatsburgerschap is ongeldig – wij zullen deze overtreding met terugwerkende kracht ongedaan maken.

“In samenwerking met internationale organisaties ondersteunen wij de repatriëring van materiële ontheemden naar hun land van herkomst.

Over het onderwerp kinderen en gezinnen stelt de partij: “Kinderen zijn onze grootste en duurste troef. De Estse bevolking moet in staat zijn zichzelf te regenereren om de culturele bevolking en nationaliteit te behouden.

“Een sterke en alomvattende familie is de drager van sociale cohesie, consensus, continuïteit van generaties, waardenattitudes en wederzijds respect.

“We zullen een reeks maatregelen en noodzakelijke maatregelen nemen om de bevolkingsgroei te verhogen, het aantal en het aandeel Esten te verhogen, een leefbare leefomgeving te creëren en massale emigratie een halt toe te roepen.

“Wij steunen de christelijke waarden en beschermen het traditionele, holistische gezinsmodel met moeder, vader en kinderen.

De partij verbond zich er ook toe “een stapsgewijze regressieve inkomstenbelasting in te voeren voor gezinnen met kinderen: de inkomstenbelasting voor ouders wordt verlaagd voor elk opgevoed kind,” om “extra voordelen te bieden aan gezinnen met kinderen in het onderwijs” en “Estlandse huwelijkssteun (20-35) om het aantal volwaardige gezinnen te verhogen”.

De partij voegde eraan toe dat het “jonge gezinnen zou ondersteunen bij het bouwen van een huis, waarbij we een nationaal kredietsysteem zullen creëren dat een jong gezin een lening geeft en bij de geboorte van elk kind een deel van de schuld kwijtscheldt”.

Bron:

Estonian Anti-Invasion Party Doubles Vote in General Election

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Estse anti-immigratiepartij verdubbelt aantal stemmen bij algemene verkiezingen

 1. antiislamnu // maart 5, 2019 om 00:17 //

  Heel goed partij programma dit laatste stukje

  De partij voegde eraan toe dat het “jonge gezinnen zou ondersteunen bij het bouwen van een huis, waarbij we een nationaal kredietsysteem zullen creëren dat een jong gezin een lening geeft en bij de geboorte van elk kind een deel van de schuld kwijtscheldt”.

  Zou dan alleen voor de originele bewoners de 100% Estlanders moeten gelden anders graven ze als nog hun eigen graf.
  Wij hier in Nederland betalen onze eigen ondergang want de broedmachine’s van het geloof van de pedofiel werpen op volle toeren
  En zie hier het resultaat verrote moslim psychopaten jeugd

  Like

 2. antiislamnu // maart 5, 2019 om 00:25 //

  Hollands glorie???

  Like

 3. die lening en voordelen voor kinderen uit gezinnen telt alleen voor eigen volk en niet zoals hier voor meestal vreemdelingen met veel kinderen en ook hun kinderen die b.v. in Maroco wonen

  Like

 4. Wat een schandalige, schandalige waardeloze schooldirecteur uit dat eerste filmpje. Een landverrader eerste klas. Die flapdrol neemt het op voor de voorbeeld-leerlingen uit het tweede filmpje. Manman wat een drama dit. Rutte en de rest van de landverraders, kijken jullie even mee?

  Like

 5. peterkijn // maart 5, 2019 om 11:39 //

  De Esten worden ook bedreigd door een invasie van Russen. Dit zinvolle verkiezingsprogramma kan model staan voor dat van het Vlaams Belang en zou die partij veel meer stemmen opbrengen dan het programma waarmee ze nu uitpakken.

  Like

 6. Daniël // maart 5, 2019 om 13:19 //

  Uitstekend plan. Maar pas op voor de duivelse parasiet die als Est gekleed gaat maar die grote schade aanricht. Velen op dit forum weten waarover ik spreek. 🤨

  Like

 7. Dit is vaderlandsliefde, iets wat hier helaas meteen wordt weggezet als ‘racisme’…met dank aan de linksen die het land willen verkwanselen…helaas is het ook ons land dat zij cadeau doen aan de vreemdelingen en onze mening wordt niet gerespecteerd 😦 zonder die landverraders zouden het hier ook rustig en vredig zijn…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s