Nieuw

Dronkelap Juncker wil Orban uit de EVP zetten

De voorzitter van de Europese Commissie en dronkaard, Jean-Claude Juncker, wil dat Viktor Orban uit de “Europese Volkspartij” (EVP) wordt gezet. Orban had Juncker herhaaldelijk in een context geplaatst met de globalistische Soros en beweerde dat beiden samen het idee van ontbinding van de natiestaten zouden nastreven.

Zoals BILD rapporteert, is de confrontatie tussen Juncker en Orban in Brussel nu mogelijk. Achter Juncker scharen zich momenteel acht van de 51 EU-leden van de “Europese Volkspartij” (EVP), die de uitsluiting van de Hongaarse Fidesz, de partij van Orban, eisen. Zeven leden zijn al voldoende om een uitzettingsprocedure te starten.

Viktor Orban heeft Juncker herhaaldelijk een Globalist en een nuttige idioot genoemd. Juncker wil de EVP zuiveren van EU-critici, aldus de minister-president van Hongarije.

Het geschil tussen Viktor Orban en Juncker bestaat sinds 2015 en het vluchtelingensprookje van kanselier Angela Merkel. Juncker had de Hongaarse politicus herhaaldelijk bekritiseerd vanwege zijn harde lijn in de bescherming van de Hongaarse en Europese buitengrenzen. Merkel en Juncker stonden op het gebied van migratiekwesties eensgezind tegenover Orban, die erop aandrong dat zijn land niet overspoeld zou worden door asielzoekers en blijft pleiten voor een restrictief immigratiebeleid. Intussen hebben de zogenaamde “Visegrád-staten” binnen de EU zich verenigd om een intra-Europese gemeenschap van belangen te vormen en een betere grensbewaking en een hardere lijn tegen illegale immigratie te eisen. Oostenrijk en Italië liggen ook dicht bij deze groep.

Viktor Orban zou tot 20 maart de tijd moeten hebben om zich formeel te verontschuldigen, aldus BILD. Anders zou hij uit de factie worden gezet.

Bron:

Trunkenbold Juncker will Viktor Orban aus der „EVP“ im Europaparlament werfen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Dronkelap Juncker wil Orban uit de EVP zetten

 1. Dat maakt niet uit. Laat de populisten zich maar verenigen en met een goede campagne komen. Dan kunnen ze die andere partijen er uit zetten.

  Like

 2. Nou, Orban ligt eruit met meer dan 7 partijen binnen 5 landen.

  Zo gaat dat in een dictatuur.

  Like

 3. Hb.schwarz. // maart 5, 2019 om 17:03 //

  Democratie is ver te zoeken onder Junckers EU.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s