Nieuw

Dit is het meest luie Statenlid van Zuid-Holland

You-Tube

Een Rotterdams Statenlid van de ChristenUnie is de afgelopen vier jaar het meest afwezig geweest van alle Zuid-Hollandse Statenleden. Een op de vijf vergaderingen van de Provinciale Staten in Zuid-Holland heeft Ixora Balootje verstek laten gaan, blijkt uit onderzoek van de NOS en Omroep West.

Waarom ze er zo vaak niet was, wil ze niet zeggen.

RTV-Rijnmond >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Dit is het meest luie Statenlid van Zuid-Holland

 1. CurvedAir // maart 4, 2019 om 22:08 //

  Het zal de ChristenUnie worst wezen: Balootje het mallootje is slechts in hun kringen opgenomen als uithangbord voor de diversiteit. “De ChristenUnie doet mee aan diversiteit, kijk maar naar Balootje, we hebben een rasechte Zoeloe binnen onze kringen!” Dat de op het schild van de morbide diversiteit gehesen kleurling verder weinig of niets uitvoert, maakt ze niets uit.

  Liked by 1 persoon

 2. Wanneer komt u met het TPO artikel ,over de onterechte reisvergoedingen uitgekeerd aan PVV raadsleden ,u copiëert ook alle andere TPO berichten ,behalve deze ,of over dat de PVV Purmerend voor het kinderpardon stemde ,en nog veel meer ten nadele van de PVV wat u niet vermeld/verzwijgt ,”goshie ,”doet de NOS/NPO niet hetzelfde ?

  Like

 3. We kopiëren nooit TPO berichten, flapdrol.

  Like

 4. En ik ben wel klaar ook met je achterlijke aantijgingen elke keer.

  Toedeledoki.

  Like

 5. Jack vanderVeen // maart 5, 2019 om 06:46 //

  Fubar, slechte kritiek happen ben je. Niet leuk.
  Vertel gewoon de waarheid! Dat mensen, die namens PVV ergens binnen de politiek functioneren/fungeren, ook autonoom mogen beslissen mits zij het gemeengoed van de partij niet in diskrediet brengen.
  Dat soms ook binnen de PVV “verkeerden” rondhangen waar eigen mening nogal afwijkt van de algemene lijn, is een feit. Daardoor is de PVV nog niet minder, noch de site FELIXX.
  En over dat kopiëren: regelmatig lees ook ik artikelen hier die bijna 1:1 lijken te zijn overgenomen. Neem dat “kopiëren” niet geheel letterlijk, er bevat wel een geurende kern.
  Daardoor komt zeker nog niet het geheel aan redactionele producties in het geding.
  HET BLIJFT LEUK en interessant op FELIXX!!!!

  Like

 6. @ Zwartschakel, j vd veen, beetje off-topic dit. Laat het wel leuk blijven en ga niet constant politieke partijen bashen in het de verkeerde topics. Beetje flauw dit. Of links-eigen, kan ook natuurlijk, maargoed.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s