Nieuw

Arnoud van Doorn dreigt met de totale jihad tegen Nederland

Pegida had namelijk een ‘aanslag’ gepleegd op de As-Soenah moskee waar ooit opgeroepen werd tot het vermoorden van Ayaan Hirsi Ali en Theo van Gogh en nog steeds de meisjesbesnijdenis gepreekt wordt.

En daar mag je in deze inclusieve, diverse en tolerante samenleving geen commentaar op hebben.

En dat kunnen de Nederlandse moslims natuurlijk niet over hun kant laten gaan, islam betekent immers vrede.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Arnoud van Doorn dreigt met de totale jihad tegen Nederland

 1. Veni Vidi Foetsie // maart 4, 2019 om 22:48 //

  De macht van moslims in Nederland is enorm, simpelweg omdat men een grote groep die bereid is geweld te gebruiken op straat krijgt. De basis van politieke macht…

  Als voorbeeld haal ik aan het bezoek van Geert Wilders op 9 maart a.s. om 15.00 in Helmond.
  Wat volgt is fictie maar met een staart die het niet is….

  Om 14.59 stapt Geert uit zijn wagen, en loopt de markt in Helmond op. Terwijl de lokale politie in doodsangst/uit persoonlijke veiligheids-overwegingen zichzelf voor de gelegenheid heeft laten vervangen door collega’s uit andere oorden loopt Achmed A. met zijn Glock 17 met verlengde lader het steegje naast de kledingzaak in, en wacht daar….
  Geert deelt folders uit, zijn bewakers loopt het zweet over de rug vanwege het grote aantal roepende lichtgetinte lieden….ergens sneuvelt een glazen flesje….Achmed stapt uit de steeg en richt zijn wapen, een snel salvo vliegt richting Geert en drie kogels raken hem vol in het gezicht….Geert sterft ter plekke….de massa gilt en dringt op, velen met een mobieltje in de aanslag om het bloedende hoofd te filmen….sensatie, vele afstammelingen van donor papa Bokito worden opgewonden….Het moest gewoon een keer gebeuren….

  Achmed A word ondertussen door agenten benaderd, hij gooit netjes zijn wapen op de grond, steekt de handen op en word overmeesterd…de massa schreeuwt…dringt om de politie heen en eist vrijlating van Achmed A. De aanwezige agenten zien de messen en pistolen in de handen van hun belagers en kiezen voor vrijlating en een veilige aftocht. Laat het aanhouden van Achmed A maar over aan de gorilla’s van het arrestatie team….later…

  Wereldwijd juichen de moslims, Achmed A komt met zijn gezicht op alle nieuwszenders, op de voorpagina’s van kranten….Islam heeft een nieuwe held, een nieuwe wreker…

  In Nederland word in de cafe’s druk geschreeuwd, gehuild en wraak gezworen….internet puilt uit van soldaten voor democratie die de zaken gaan rechtzetten en Achmed A aan het kruis zullen nagelen, compleet met broodje ham. Whaaaaa !!!!!!

  In Den Haag is topoverleg: wat nu, komt er revolutie, moet een AT team Achmed A. zo snel mogelijk oppakken of later, als het wat rustiger is? Aan de andere kant van Den Haag viert een wijk uitbundig feest, en door heel Nederland rijden toeterende Turken en Noord Afrikanen door de straten, vlaggen zwaaiend, in de lucht schietend…alla…toet toet….

  September 2019….Achmed a rijdt in zijn fonkelnieuwe KÖningsegg door Helmond en stopt voor het gemeente huis van Helmond, heeft enkele dames in zijn kielzog. Bij de deur staat Ellie, de dorpslet. Ze knielt voor Achmed en likt zijn schoenen. Of ze nog iets anders voor hem kan betekenen…? “Rot op vies wijf” is zijn antwoord. Ere Burger Achmed A. is opgeklommen in de wereld….en niemand durft een vinger naar hem uit te steken….want Achmed is het wrekende zwaard van Islam, en ruim een miljoen moslims in Nederland staan klaar om iedereen die dat betwist uit te roeien….geen rechter die zich wil uitspreken, geen agent die zich wil opofferen…..Geert was toch immers een beetje extreem…toch? eigen schuld….

  En Achmed A. leefde nog lang en gelukkig….met een anderhalf miljard mensen met messen achter zich….en Markje R. kwam langs om mondeling te bevestigen wie in Nederland de echte baas was….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s