Nieuw

We doen het voor het geld

Pixabay

Ja, nu hoort u het eens.

De donaties stromen binnen via de gekende adressen, de site staat vol reclame en we hebben ook nog wat schimmige financiers achter de hand.

Ik wilde nog even een close-up plaatsen van die migranten die in Bradford een blanke jongen die al in een fontein lag kopschopten en toen viel mijn oog op een comment van ‘Dirk’:

Dirk weet meer dan ik.

Zeg Rommel, fijne collega. Waar heb je al dat geld gelaten ? Afkommen joh !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

14 Comments on We doen het voor het geld

 1. Denk dat Dirk vandaag de gehaktballen van moeder de vrouw niet lekker vond en hij durfde haar niet aan te pakken dus ging Dirk even anoniem op internet slaan, ziet hij zichzelf terug op de voorpagina van zijn favoriete site. Wat een rotdag.

  Dirk morgen is iedereen het weer vergeten.

  Liked by 1 persoon

 2. Is niet zo moeilijk om meer te weten.

  We hoeven het niet altijd eens te zijn, maar ik lees soms graag de artikelen hier.
  Zoals ik ook linkse sites lees, de waarheid ligt dan vaak een beetje in het midden.
  Helaas is dit nu eenmaal zo met de media/internet, extreme all the way!

  Like

 3. Leg eens uit waar wij geld voor/van krijgen dan ?

  Like

 4. Ok, een tandje erbij dan speciaal voor jou, maar allereerst bedankt dat ik een topic heb gekregen 😉

  Dat deze site geen donder oplevert als het om geld gaat verbaast mij totaal geheel niets, maar dat dit wel de bedoeling was kun je toch niet ontkennen.

  Gelukkig werk ik waar uitgaven aan vakliteratuur de norm zijn, duur… maar dan heb je ook wel wat. Uitermate harde landing op beide voetjes kan ik je vertellen vergeleken met het internet, maar dat kan ook erg vermakelijk zijn als je eens zou weten.

  Like

 5. Dirk toont grote gelijkenis met mijn vrouw. Die zeurt ook de hele tijd wanneer ik eindelijk eens geld ga verdienen met dat rare blog van me.

  Like

 6. Helaas hebben jullie met het geknip en geplak van Fub het punt gemist, Fub zelf trouwens ook maar dat terzijde.

  Fub komt terug op een bericht van Gladiator, iemand die door deze site opgejut is en niet geheel onterecht nu wel eens actie wil zien, daar zetten extreme sites dan ook tot aan, maar nog opmerkelijker is het feit dat Gladiator nog een standje hiervoor krijgt ook.
  Sylvana had namelijk geen voet aan de grond kunnen krijgen als de plank niet compleet misgeslagen zou zijn, jammer dat ik 1 van de weinigen ben die niets maar dan ook werkelijk niets aanklik over Sylvana of DENK, hetgeen meerdere zouden moeten doen want dat is wat Sylvana en DENK nu juist totaal niet willen dat je doet, laat staan erover schrijven, Rommel zou dan ook wat meer tijd overhouden voor zijn vrouw, ik zie dat als een pure win win situatie.

  Misschien dat sommige het beter begrijpen als we het begrip pornografie erbij gaan halen en waar het voor bedoeld is, namelijk het tonen en verspreiden van erotisch materiaal om de seksuele lust op te wekken en dat kan dus ook door middel van een verhaal te schrijven of te vertellen.
  Het zou fijn zijn als het kwartje gevallen is.

  Anyway… in ieder geval krijg je extreem tegen extreem en of het dan nog wel of niet met objectiviteit te maken heeft doet er dan voor een site/media niet meer zo toe, dat kan dan sowieso geen doorgang meer vinden.
  Het is extreme mensen namelijk niet vreemd om overal omheen proberen te breien met alle kleuren van de regenboog en de knoopjes op de koop toe, wat kun je anders als je extreem bent, maar wel grappig dat extreme mensen dan niet met die gebreiden regenboog trui willen rondlopen.

  Hetzelfde als socialisme, hetgeen velen dmv internet kennelijk een behoorlijk verwrongen beeld heeft gegeven dan wat het in werkelijkheid is.
  Maar als Jan met de Pet het echt weer eens beter wil gaan krijgen, zul je toch echt deze kant weer eens op moeten gaan, want waar de internetkliek straks weer op gaat stemmen, gaan A de problemen niet oplossen, B zul je het slechter gaan krijgen dan de mensen die een goeie baan hebben en C dat is smullen voor het internet en de media… hitsen maar weer en Extreme all the way!

  En ja Teun, morgen is iedereen het weer vergeten, zoals we ook vergeten zijn dat dementie uit het ZZP (Zorg Zwaarte Pakket) gehaald is en nee dat was niet het socialisme.
  Dat gaat nog lachen worden met de Nederlanders, ik verwacht eerder hard gelach.

  Like

 7. “iemand die door deze site opgejut is”
  lol
  De berichtgever wordt in plaats van de veroorzakers van de onaangename nieuwsrubrieken verantwoordelijk gehouden. Zo was er laatst een dame in de redactiemail die ons betichtte van haatzaaien omdat we onbehaaglijk nieuws over de EU en migratie publiceerden. Hoe scheef moet je dan wel niet de wereld inkijken.

  Like

 8. Journalistiek hoort onaangenaam te zijn.
  Een streven waar wij graag aan voldoen.
  Voor het pieshappen van Paay en de zoveelste bocht die Verstappen uitvliegt, verwijzen wij graag naar onze commerciële buren.

  Like

 9. CurvedAir // maart 4, 2019 om 19:47 //

  Dirk werkt daar, waar vakliteratuur de norm is. Dat weet ie, omdat ie daar de toiletten schoonmaakt en nogal eens wat achtergelaten ‘vakliteratuur’ tegenkomt – in de hoek naast de closetpot.

  Dirk zat er voorts volledig naast met zijn compleet verzonnen verdienmodel, want dat treffen we niet aan bij Fenixx. Wellicht verwart Dirk Fenixx met de beduimelde ‘vakliteratuur’ die hij in de toiletten aantrof: die staan vol met reclameboodschappen.

  Fenixx zou extreem zijn en de zaken overdrijven. Dirk verwart hier het brengen van de realiteit met de gecensureerde troep die bijvoorbeeld de NPO en de bekende dagbladen brengen. Als Dirk Fenixx leest, krijgt ie terstond last van cognitieve dissonantie.

  Een advies aan Dirk: te realistische websites en logs zijn slecht voor je nachtrust, jongen. Ga je heil elders zoeken.

  Like

 10. Veni Vidi Foetsie // maart 4, 2019 om 21:45 //

  Dirk die Hans heet geeft een mooi idee echter geen vorm, waar dat geld dan te scheppen is….altijd leergierig ikke….chronisch oorlog met pecunia…..Dirk is een beetje zoals de aardige man die een nest puppies wil laten zien aan een groepje driejarigen, achterin zijn bestelbusje….no puppies, but you can pet my dog….so Dirkie, where can I follow the money?

  Geld verdienen, misschien zou de redactie dat inderdaad beter kunnen gaan doen. Laat de gribus betalen om het gordijntje omhoog te mogen zien gaan, het leven is een peepshow…

  De dankbaarheid van de mensen qua zo correct mogelijke informatie is minimaal, voor velen is het de broodnodige sensatie waarmee men de collega’s kan vermaken, andermans ellende doet het eigen ego goed. Dat ondertussen een complete samenleving word vernietigd is hun een worst, vandaag klagen en morgen meelopen met de vijand. Vandaag schande spreken over de religie van de pedofiel en morgen zelf een kindbruidje willen scoren, want het mag !

  Nee, van enige ruggengraat of eigen morele kompas is bij “öns” volk weinig te vinden, op die basis kan Groen Links voortbestaan en heeft de VVD bestaansrecht. Heel Holland bakt, juist en klapt wanneer het lampje aangaat…
  Alle moeite van de redactie is lovenswaardig, maar het is prime biefstuk die door anderen in de frituur word klaargemaakt omdat de roomboter en pepersaus net ff te anders smaakt dan de mayo en ketschup…

  Dat velen behalve hun benodigde portie sensatie over andermans rug en ellende op Fenixx opsnuiven en ook een steeds zwarter levensbeeld bij zichzelf vinden is een bijwerking van realiteit en het te lang leven in een kunstmatig paradijs, maar de verantwoording ligt bij de persoon. Word je depri door berichtgeving, doe er dan binnen je eigen mogelijkheden iets aan. Of wees de vijand een stap voor en word een van hun, scheelt je vele slapeloze nachten.

  ….submission….onderdanigheid, onderwerping….stop living your own life, obey and become part of the flock.

  In memoriam Duchesne, die als laatste advies voor Fub had om een telefoon te zoeken en daarna ten hemel opsteeg…

  “Those who know need no explanation, for those “for who do not know no explanation is possible…”

  Like

 11. Nee, zo lux zijn de toiletten niet bij ons dat daar de vak litteratuur te vinden is, maar dat zou ik best wel eens kunnen voorstellen binnen de groep.

  Enne VeniVidiwhateveryournextALTnamewillbe, site hier en daar maken, beetje naar elkaar toe linken af en toe, nou ja dat hoef ik jou niet uit te leggen…toch?
  Je geschreven stukje had wellicht wat meer waarde gehad als je daar allemaal niet zo druk mee bezig was geweest, het komt nu over alsof je heel nodig hulp nodig hebt.
  Ach… laten ze dat nu ook al voor een groot deel wegbezuinigd hebben.
  Nouja, je moet maar zo denken… it wasn’t Dirk!

  Like

 12. Veni Vidi Foetsie // maart 5, 2019 om 00:08 //

  Helemaal gelijk met je absoluut mistige uitleg Dirk. Tuurlijk moet ik uitgelegd krijgen hoe dat geld ergens uit schudden werkt, waarom denk je dat ik het je vraag? Dacht ik net die ene intelligente persoon te vinden die wist hoe geld uit de pc kwam…
  Politiek Dirkie, dat is net als jij ook zo wazig als het op uitleg aankomt. Weet je, ik concludeer uit alles dat je iets te snel hebt geroepen dat ze bij Fenixx veel geld binnen harken en dat je de weg terug niet meer kunt vinden….dus blijf je stug doorgaan op de eenmaal ingeslagen weg. Gereformeerd opgevoed of Groen links stemmer? Plank of treinbiels voor de snufferd? Met je antwoord kan ik dus minder dan niks…geen koekie en ga niet door langs AF maar direct naar de gevangenis. u ontvangt geen 200 gulden….

  Whatever…

  Mind over matter Dorkie, you don’t matter and i don’t mind !

  Liked by 1 persoon

 13. Ja ja VeniVidiwhateveryournameis.

  In ieder geval bedankt voor het enorm je best te hebben gedaan om uit te leggen dat immigratie hard nodig is.

  Like

 14. CurvedAir // maart 5, 2019 om 13:40 //

  En zo zwalkt @Dirk van toiletpot naar toiletpot. De vraag was, waaruit blijkt dat Fenixx uit is op financiële voordelen bij het exploiteren van de site, en Dirk begint over immigratie als iemand hem van repliek dient.

  Dus Dirk, wijdt ons even in over het financiële streven van Fenixx, en als je dan nog niet buiten adem bent, verklaar dan even waarom ‘Veni Vidi Foetsie’ een ‘argument’ zou zijn voor immigratie.

  Bijzonder interessant om dat te vernemen van iemand die thuis is in ‘vakliteratuur’, temeer omdat de hele site volstaat over immigratie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s