Nieuw

Politie stopt wagen bij optocht: bestuurder wilde Aalst ‘een lesje leren’

Een automobilist is in België met zijn auto een afgesloten Carnavalszone ingereden. Dat meldt VRT Nieuws. Volgens de burgemeester gaat het niet om een incident met terroristisch motief, maar om een verwarde man. Hij werd voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

AD >>

Hij had een honkbalknuppel en messen bij zich en zou tegen de politie hebben gezegd dat hij Aalst “een lesje wilde leren”. De man had om onduidelijke redenen zijn nummerplaten afgeplakt.

NOS >>

Een getuige vertelt dat een auto met gierende banden de straat kwam opgereden langs een kleine opening in de hekken. “Hij is de straat opgereden en hij is gestopt achter de wagens. Hij is uitgestapt en haalde een baseballknuppel te voorschijn”.

VRT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Politie stopt wagen bij optocht: bestuurder wilde Aalst ‘een lesje leren’

  1. Geronimo // maart 4, 2019 om 01:25 //

    “Verwarde man”. Is dat geen eufemisme voor “moslim”? Want die willen de hele wereld toch een koranlesje leren. De burgemeester in kwestie is voorwaar een helderziend man. Zo direct al met zekerheid kunnen verklaren dat deze “verwarde man” geen terroristische motieven had. Knap toch. Nummerplaten afplakken, voorzien zijn van het nodige snij- en knuppelgerief, daarvoor was deze man dan weer niet te verward om dat allemaal netjes op voorhand te plannen. Overigens, als mens moet je al heel erg verward zijn in je bovenkamer om in de islam te kunnen geloven. Dat van die “verwarde man” zal dan uiteindelijk ook wel blijken te kloppen. En zo is de cirkel rond. Net zoals we weten wat ze bedoelen als ze het over “jongeren” hebben,
    weten we nu wie en wat de poco’s bedoelen met hun verwijzingen naar “verwarde mannen”. Niet eens zo moeilijk. Kwestie van afspraak inzake terminologie. Laat ze dus maar lekker verder lullen over “verwarde mannen”. No problem.

    Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

  1. Politie stopt wagen bij optocht: bestuurder wilde Aalst ‘een lesje leren’ – “Verward” natuurlijk hè – die burgemeester bedoel ik… | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s