Nieuw

Merkel: Hongarije, Polen, Etc moeten controle over de grenzen aan de EU overgeven

De Hongaarse regering waarschuwt dat de niet-gekozen uitvoerende macht van de EU en de Duitse Angela Merkel de macht van de nationale regeringen willen wegnemen om hun eigen grenzen te controleren en Europa te veranderen in “een continent van immigranten”.

Staatssecretaris voor Internationale Communicatie en Betrekkingen Dr. Zoltán Kovács waarschuwde dat plannen om de rol van het EU-agentschap voor Grensbewaking en Kustwacht (Frontex) te hervormen en uit te breiden een poging waren om “inbreuk te maken op de soevereiniteit van de lidstaten” door de “bevoegdheid” van de nationale regeringen te ontnemen en over te dragen aan het supranationale orgaan.

Om zijn beweringen over de bedoelingen van de Europese elite te ondersteunen, citeerde hij aantoonbaar de meest invloedrijke speler van het blok, bondskanselier Angela Merkel van Duitsland:

“[Voorzitter van de Europese Commissie] Jean-Claude Juncker heeft al een voorstel ingediend waarin staat dat Frontex moet worden versterkt. Dit betekent echter ook – en dit is wat ik in ieder geval steun – dat de lidstaten aan de buitengrens van de EU hun nationale bevoegdheden moeten opgeven om Frontex werkelijk uitgebreide bevoegdheden te geven”.

“Pas op wanneer een hooggeplaatste figuur zegt dat landen ‘met buitengrenzen van de EU’ hun nationale bevoegdheden moeten ‘afstaan’,” waarschuwde Kovács.

“Dat zou in de hele EU alarmbellen moeten doen rinkelen”, voegde hij eraan toe – door de woorden van mevrouw Merkel te vergelijken met die van miljardair plutocraat en opengrenzenactivist George Soros, toen hij er prat op ging dat “ons plan de bescherming van vluchtelingen als doelstelling behandelt en nationale grenzen als obstakel“.

De Hongaren benadrukten dat de EU-leiders voortdurend de nadruk leggen op grensbeheer – “Het is nooit het ‘versterken’ of ‘verdedigen’ van de grenzen. Het gaat er altijd om ze te ‘beheren’ en dat is een eufemisme voor immigratie,” beweerde hij.

Bron:

Merkel: Hungary, Poland, Etc Must Surrender Control Over Borders to EU

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Merkel: Hongarije, Polen, Etc moeten controle over de grenzen aan de EU overgeven

 1. koddebeier // maart 3, 2019 om 16:13 //

  Wanneer gooien ze die heks is eindelijk op de brandstapel ??

  Liked by 1 persoon

 2. Geronimo // maart 3, 2019 om 20:56 //

  Wat zou het anders zijn? De bedoeling van die Duitse heks en haar misdadige handlangers zijn zonneklaar. Orban schat het perfide spel juist in, en dat siert hem. Weg met de EU, leve Europa.

  Like

 3. Wat worden we toch voor de gek gehouden door de politiek in heel Europa.De een leugen naar de andere,we worden langzaam uitgeknepen uitgehongerd tot de moslims de overhand krijgen in europa.

  Like

 4. tim pietersen // maart 4, 2019 om 15:34 //

  merkel = kasimiercik = kassner = jewish

  Like

 5. Waar bemoeit dat mens zich mee? Dat de Hongaren, Polen, etc de poot maar stijf houden! Zij zijn blijkbaar de enige landen met verstandige mensen aan de leiding…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s