Nieuw

Gelooft u hem – Mark Rutte ligt wakker van gasbevingen Groningen

Mark Rutte zegt vandaag in een interview bij RTV-Noord dat hij wakker ligt van twee dingen. Of hij de onderste steen van MH-17 wel diep genoeg begraven heeft, en de aardbevingen in Groningen door het gas waar we de immigratie mee gefinancierd hebben.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Gelooft u hem – Mark Rutte ligt wakker van gasbevingen Groningen

  1. Laat Mark lekker gaan slapen en nooit meer wakker worden!

    Like

  2. Mark rutte de grootste nederlandse politicus die verdrinkt in zijn eigen leugens.Zorg eens voor de nederlandse mensen die “een” alleen nederlands paspoort hebben,die belastng betalen jaren betaald hebben,die immigranten gelukszoekers de meeste moslims met hun eigen normen en waarde die nooit een rooie eurocent ooit terug zullen betalen,.discriminatie racist voor de mensen die dit aanhalen of dit zeggen of schrijven.raar dat de waarheid niet gezegt geschreven word in de media.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s