Nieuw

Frankrijk – waar moslimmigratie blanke genocide is

De aartsbisschop van Straatsburg ging tegen de stroom in van de kerkleiders in Frankrijk, die grotendeels zwijgen over de demografische veranderingen in het land. Hij zei dat het stijgende geboortecijfer van moslims in Frankrijk leidde tot wat de vruchtbare Franse schrijver Renaud Camus “de grote vervanging” heeft genoemd, volgens Valeurs Actuelles.

“Moslimgelovigen weten heel goed dat hun geboortecijfer zodanig is dat ze het vandaag … de Grote Vervanging noemen, ze vertellen je op een heel kalme, zeer positieve manier dat ‘op een dag dit alles van ons zal zijn’,” zei hij.

Het concept van de Grote Vervanging werd in 2010 bedacht in een toespraak van Camus en later in zijn politieke boek The Great Replacement uit 2011. Camus definieerde de Grote Vervanging als de transitie van een samenleving, vaak door middel van massamigratie, in een paar generaties waarin de namen van plaatsen gelijk blijven, maar de mensen en hun waarden volledig veranderen.

Camus noemde het huidige massamigratiebeleid in Europa de grootste verschuiving in volkeren en hun waarden sinds de barbaarse invasies in de derde eeuw die tot de ineenstorting van het West-Romeinse Rijk hebben geleid.

29% van de Franse moslims vindt de sharia belangrijker dan de Franse wetgeving, zo bleek uit een recente enquête.

In de afgelopen jaren is de term meer gemeengoed geworden in de Franse politieke dialoog. Velen in de anti-massamigratie partij Front National hebben de term overgenomen, evenals conservatieven zoals de Gaullistische politicus Nicolas Dupont-Aignan, samen met FN-leider Marine Le Pen tijdens de presidentiële campagne.

Burgemeester van Béziers Robert Ménard gebruikte eerder dit jaar de term ook al toen hij verwees naar het hoge aantal moslimstudenten in de scholen van de stad. Een rechtbank beboette burgemeester Ménard 2.000 euro voor zijn commentaar omdat hij zich schuldig had gemaakt aan “haatzaaierij”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s