Nieuw

Finland: Omvattende asielzoekersbende onthuld als kinderverkrachters 

Momenteel zijn er in Oulu in Noord-Finland meerdere rechtszaken gepland. In de afgelopen jaren is de stad getroffen door een groot aantal kinderverkrachtingen, waarvan een groot aantal zou zijn uitgevoerd door een dertig-koppige verkrachtingsbende die verdacht wordt van 29 grove seksuele misdaden tegen 20 kinderen.

Het is nu bekend dat de politie in Oulu vermoedt dat er een verkrachtingsbende is van 30 mannen, die in totaal Finse 20 kinderen hebben verkracht. De asielzoekersbende was in staat drie jaar lang kinderen te verkrachten voordat het onthuld werd.

Een 44-jarige man is deze week aangeklaagd wegens ernstige verkrachting en grove seksuele uitbuiting van kinderen. De man zou lid zijn van de Oulu-verkrachtingsbende, die bestaat uit ongeveer 30 mannen die jonge kinderen verkrachten.

Oulu in het noorden van Finland is de afgelopen jaren getroffen door een verkrachtingsepidemie. Fenixx heeft eerder gerapporteerd over een Afghaanse staatsburger die een Fins meisje voor een zogenaamd op uitje had uitgenodigd om haar vervolgens te gijzelen en door zijn asielvrienden te laten verkrachten.

De Finse politie neemt deze misdrijven zeer ernstig en heeft de Finnen gewaarschuwd dat zij wakker moeten worden en de problemen onder ogen moeten zien.

– Finland moet zich bewust worden van het feit dat deze vorm van criminaliteit wordt georganiseerd en dat dergelijke netwerken bestaan, waarschuwde politiecommissaris Sari Sarani.

De groepsverkrachting van een 10-jarig meisje heeft de meeste aandacht gekregen. Het meisje werd zonder enige reactie van de Finnen zes maanden lang door een tiental asielzoekers verkracht.

– Er zijn in totaal 30 verdachten en de meeste zijn buitenlanders. In totaal zijn er 20 minderjarige slachtoffers, zegt politiecommissaris Markus Kiiskinen.

Eerder deze week werd een rechtszaak tegen een 22-jarige man uit Syrië gehouden die beschuldigd wordt van verkrachting van een 14-jarig meisje in het district Tuira op 17 november vorig jaar. Dit proces wordt echter niet beschouwd als een rechtszaak dat te maken heeft met de verkrachtingsbende.

Bron:

30 män i Uleåborgs våldtäktsliga

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s