Nieuw

88-jarige Duitse vrouw overlijdt na brutale roofoverval – politie zoekt naar Arabische verdachte

Archieffoto.

Op 23 februari rond 17.30 uur was er in de Robert-Koch-Straße in Schkeuditz bij het pand Robert-Koch-Straße 33 een roofoverval, waar een 88-jarige vrouw haar handtas uit haar handen werd gerukt en op de grond viel. De vrouw raakte bij de aanval ernstig gewond en moest in een ziekenhuis worden opgenomen, waar zij op 27 februari 2019 in de loop van de behandeling van het ernstige letsel is overleden.

Het Openbaar Ministerie en de opsporingsdienst onderzoeken nu de verdenking van roofoverval met fataal gevolg. De dader is nog niet geïdentificeerd. De onderzoeken gaan in alle richtingen.

Een getuige heeft de vermeende dader als volgt beschreven:

ca. 1,80 m hoog,
slank figuur,
zwart middelmatig lang haar,
snorbaard,
ca. 20 jaar oud, jeugdig uiterlijk,
droeg een blauw jogging-jack, lichter in de schouderzone,
Arabisch fenotype.
De dader zou na de misdaad te voet naar de kleuterschool op de Virchowstraße zijn gevlucht.

De recherche heeft een opsporingsdienst opgericht om het misdrijf te onderzoeken.

Het Openbaar Ministerie en de politie vragen de bevolking om hulp bij het oplossen van het misdrijf en zijn op zoek naar getuigen die informatie kunnen geven over het verloop van het misdrijf, de richting van de vlucht en de vermoedelijke identiteit van de voorheen onbekende dader. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de informatietelefoon van het hoofdkwartier van de politie van Leipzig, tel. 0341/966 – 4666666, die voor dit doel is opgezet en 24 uur per dag bemand is.

Bron:

Schkeuditz: 88-Jährige nach Raubüberfall gestorben – Polizei sucht nach arabischen Tatverdächtigen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8024 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s