Nieuw

‘Utrechts bouwbedrijf betaalde miljoenen aan Saoedische prins’ – geen steekpenningen hoor

Het Utrechtse bouwbedrijf Strukton heeft vanaf 2013 tientallen miljoenen euro’s betaald aan een halfbroer van de Saoedische koning. Dat schrijft het Financieele Dagblad. Strukton ontkent dat het om steekpenningen gaat.

De krant schrijft dat Strukton in ruil voor de betalingen mocht meebouwen aan het metronetwerk van Riyad, de hoofdstad van Saoedi-Arabië. Met een aanneemsom van 1 miljard euro was dit de grootste opdracht voor het bouwbedrijf ooit.

RTV-Utrecht >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on ‘Utrechts bouwbedrijf betaalde miljoenen aan Saoedische prins’ – geen steekpenningen hoor

  1. Als je een beetje zou weten hoe het in elkaar zit, Fubar.
    Dan zou je weten dat we in een Keynes model zitten, dat wil zeggen dat zelfs de zorg/onderwijs geld indirect overmaakt naar ondeugdelijke zaken.

    Maar! met reden.
    En dat… mag jezelf uitzoeken.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s