Nieuw

Soros Foundation eist dat Brussel de oorlog tegen Polen opvoert ‘Of EU zal niet overleven’

De Stefan Batory Foundation van George Soros heeft van Brussel geëist dat het zijn oorlog tegen het vaderlandslievende Polen opvoert en beweert dat het voortbestaan van de EU berust op “de progressieve strijd” om het globalisme op de Midden-Europese natie af te dwingen.

Een document van de NGO, opgericht door de open grenzen-steunende miljardair in 1988 met als doel om van het toenmalige communistische Polen een “open samenleving” te maken, prees de Europese Commissie voor het ondernemen van actie tegen de Poolse inspanningen om te hervormen wat de regering ziet als een corrupt gerechtelijk systeem zonder verantwoording.

Ondanks de ondermijning van de nationale soevereiniteit door de EU, die de wijdverspreide, groeiende woede over het blok in Polen aanwakkerde, riepen de advocaten van de stichting Brussel op om haar aanvallen op de Midden-Europese natie op te voeren, met de bewering dat de strijd voor vermeende gerechtelijke “onafhankelijkheid” van vitaal belang was voor de bescherming van de “mensenrechten” in de hele Unie.

“De strijd om de rechtsstaat in Polen….. is in feite een strijd om het voortbestaan van de EU”, aldus de door Soros gesteunde NGO, die de afgelopen jaren heeft gewerkt aan projecten om “de Poolse samenleving voor te bereiden op vluchtelingen”, om “een positieve houding aan te nemen tegenover” massale migratie uit de derde wereld en om tienduizenden professionals en ambtenaren op te leiden in verschillende rollen om “vooroordelen” en “haatdragende online commentaren” te bestrijden.

De conservatieve Wet en Rechtvaardigheid (PiS) van Polen heeft zich herhaaldelijk uitgesproken tegen EU-maatregelen om de soevereiniteit van de lidstaten aan te tasten sinds de partij als eerste in het postcommunistische tijdperk genoeg zetels verwierf om zonder coalitie aan de macht te komen in de verkiezingen van 2015, met de belofte om de gelofte van de eurofiele, globalistische vorige regering om grote aantallen migranten in het land te hervestigen, om te keren.

Jacek Czaputowicz, Pools minister van Buitenlandse Zaken, en zijn Hongaarse tegenhanger, Péter Szijjártó, vertelden deze week op een persconferentie in Boedapest dat de twee landen een christelijk, soeverein Europa zouden blijven verdedigen tegen de pogingen van het Brusselse establishment om massale migratie “door de kelen van de naties te forceren”.

Bron:

Soros Foundation Demands Brussels Step Up War on Poland ‘Or EU Won’t Survive’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Soros Foundation eist dat Brussel de oorlog tegen Polen opvoert ‘Of EU zal niet overleven’

  1. Wat wil dat wandelende lijk in zijn laatste jaren??nog snel even een derde wereldoorlog beginnen ,laten ze deze gek met al zijn geld opsluiten in een gekkenhuis ,daar hoort hij thuis .

    Like

  2. antiislamnu // maart 2, 2019 om 19:31 //

    Vieze ouwe psychopaat tijd om te sterven voor deze hond.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s