Nieuw

Klimaat-koter toegang tot Europees Parlement ontzegd – rechts krijgt de schuld

De Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg was uitgenodigd om in het Europees Parlement te spreken, maar nu is het bezoek stopgezet. De Zweedse EU-parlementariër Malin Björk (Links) geeft de schuld van de blokkering aan de rechtse leden van het Europees Parlement, die volgens haar de klimaatkwestie niet begrijpen en ook een volksverachting herbergen.

De 16-jarige “Klimaat-Greta” heeft een wereldwijde stakingscampagne voor het klimaat georganiseerd die plaatsvindt op 15 maart. Twee dagen geleden werd gepland dat de campagne extra publiciteit zou krijgen door Greta in het Europees Parlement te laten spreken.

Nu komt echter de boodschap dat er geen toespraak zal zijn. De reden hiervoor is dat een meerderheid van de fracties zich heeft verzet tegen het bezoek van Greta Thunberg aan het Parlement.

De EU-parlementariër van de Vänster (Links) partij, Malin Björk, uit in een Twitterpost haar woede hierover en verwijt het aan de rechtse politici, die volgens haar de klimaatkwestie niet begrijpen. Bovendien beweert Björk dat de rechtervleugel de betrokkenheid van de bevolking minacht.

“Schande van de rechtervleugel van de EU om @GretaThunberg de toegang te ontzeggen. Zeg iets over hun totale interesse in het klimaat en minachting voor de betrokkenheid van het volk. Ik kijk ernaar uit om de andere jonge activisten op 12 maart te ontmoeten, die wij uitnodigen! #Eupol #climatestrike #YouthForClimate”

Bron:

Klimat-Greta portad från EU-parlamentet – högerledamöter ges skulden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8623 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Klimaat-koter toegang tot Europees Parlement ontzegd – rechts krijgt de schuld

 1. Een kind zo opjutten, kan niet anders dan mishandeling bestempeld worden.

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // maart 3, 2019 om 05:55 //

  Gewoon je reinste propaganda om zo een jong teefje die nog hevig nat is achter de oren daar voor te gebruiken. Goebels zou zijn eigen ballen er bij af likken.

  Liked by 1 persoon

 3. Jack vanderVeen // maart 3, 2019 om 08:26 //

  Als die lynxe honden in het EU-parlement en ver daarbuiten zijn DUS pedofielen volgens het begrip anno 2019: misbruik van minderjarigen voor eigen gerief.

  Like

 4. Geronimo // maart 3, 2019 om 10:22 //

  Dat “kind” blijkt dan bovendien nog eens een obsessief-compulsieve stoornis te hebben, selectief mutisme (zwijgzaamheid) en het syndroom van Asperger (een vorm van autisme). Ze is zestien, maar ziet er enkele jaren jonger uit, en lijkt nog een kind, eerder dan de puber die men op die leeftijd verwacht. Links is waarlijk voor niets beschaamd als het gaat om de massa te belazeren.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Klimaat-koter toegang tot Europees Parlement ontzegd – rechts krijgt de schuld | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s