Nieuw

Italië: Illegale migranten bijna 100 procent gestopt

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Salvini heeft op Twitter de nieuwe successen van de regering aangekondigd.

Salvini schrijft in zijn tweet: Aankomsten in de eerste twee maanden van 2019: 262. In dezelfde periode een jaar geleden was dat 5.247. De daling van de aankomsten van illegale immigranten is meer dan 95%. En dit jaar is het aantal terugzendingen vier keer zo hoog als het aantal aankomsten: 1.099 (1.013 gedwongen en 86 ondersteunde vrijwilligers).

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Italië: Illegale migranten bijna 100 procent gestopt

  1. Goed werk, het kan dus toch….we zijn niet verplicht om ons te onderwerpen aan die brutale indringers die denken dat zij overal recht op hebben…Europa blijft van ons!

    Like

  2. Fransdo // maart 3, 2019 om 13:31 //

    Die Salvini is goed bezig!!! Had overig Europa maar zulke bestuurders als Salvini of Orban.

    In de rest van Europa, inclusief Nederland, is het toch maar behelpen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s