Nieuw

Israël: felle discussie over DNA-tests om de joodse afkomst van Oost-Europese joden te bewijzen

In Israël is een fel debat losgebarsten over DNA-testen. De Jeruzalem Post meldt dat vorig jaar twintig echtparen die met elkaar in het huwelijk wilden treden, waarbij één van de partners uit de voormalige Sovjet-Unie kwam, gevraagd werd om een DNA-test in te leveren om hun joodse afkomst te bewijzen. In Israël is er geen registratiekantoor, aangezien alleen de verschillende religieuze gemeenschappen verantwoordelijk zijn voor de registratie huwelijken. Volgens de joodse wet kunnen er geen huwelijken tussen joden en niet-joden worden gesloten op de Rabbanut, het plaatselijke kantoor van het ministerie van Religie.

Bij de DNA-testen, die door het rabbinaat gerechtshof worden geëist, gaat het niet over joodse wetgeving, maar over discriminatie, volgens de critici, waaronder ook de voormalige minister van defensie Avigdor Liberman, die zelf in Rusland geboren is. Rabbi Dr. Seth Farber, oprichter van de NGO ITIM, dreigt een zaak aanhangig te maken bij het Hooggerechtshof in Israël.

Bron:

Israel: Heftige Debatte um DNA-Tests, die jüdische Abstammung von osteuropäischen Juden nachweisen sollen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Israël: felle discussie over DNA-tests om de joodse afkomst van Oost-Europese joden te bewijzen

 1. Hefzibah Yahudah // maart 2, 2019 om 10:35 //

  🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  Like

 2. Het is weer eens duidelijk dat Het door deals gevormde Israsel nu zelfs van binnenuit alleen bewoond mag worden door JODEN en dan bedoel ik ECHTE JODEN,en dan onder tussen een ,,Stille Oorlog,,voert in de rest van de wereld om elke Democratie te vernietigen d.m.v.massa immigratie in vreedzame landen en die door wilden te laten uitroeien en te overheersen als BLANKEN JODEN zodat er wereldwijd een verschil is tussen Zwarten,kleurlingen als arbeider(Slaaf) en Blanke Jood(Heerser)
  Kijk momenteel op wat voor continent is er geen OORLOG,dus het plan werkt momenteel en een ieder die daar tegen protesteert word overal voor uitgemaakt.
  Volgende vraag,alle bepalende landen in de wereld hebben ATOOMBOMMEN,CHINA,RUSLAND,USA,INDIA,GREAT-BRITAIN maar wat moet dat mini staatje ISRAEL HIERMEE,zo genaamd voor hun buren weg tehouden,NEE,om het laatsterestje van de uitgemoorde blanken en invaders op te ruimen en alles door de invaders op te laten ruimen en te bouwen.
  Conclusie:Israel vind dat Joden die als eerstgeborenen na het verhaal van ADAM EN EVA het alleen recht hebben om op deze aarde te wonen en de rest kan dood vallen en daar helpen zij graag aan mee.

  Liked by 1 persoon

 3. vonpuffelen // maart 2, 2019 om 14:14 //

  Iedereen die een keppeltje op zijn kop zet is jood.
  Deze zwarte joden uit Yemen zouden hetzelfde dna hebben als de fake joden uit khazaria.
  https://www.haaretz.com/israel-news/MAGAZINE-first-ever-photos-of-yemen-s-jews-stunned-the-jewish-world-1.5465693
  Waarom zou Yemen weg worden gebombardeerd, er valt behalve zand en stof niets te halen of zou het iets met joodse historie te maken hebben die even moet worden weggewerkt?

  Liked by 1 persoon

 4. syberspees // maart 2, 2019 om 20:19 //

  Volgens mij zit religie echt niet in je dna, het wordt slechts in je hoofd gepropt zodra je geboren wordt.
  Ooit gehoord van geloofsnucleotiden die een basepaar vormt wat uiteindelijk bepaalt wat je religieuze overtuiging wordt, atheïst of christen of jood of wat dan ook. Ik vind het erg ongeloofwaardig allemaal.

  Like

 5. syberspees // maart 3, 2019 om 13:50 //

  Btw wat als blijkt dat je geloofsnucleotiden een islamitisch basepaar vormt!? Aanslagen in je moleculen en dan is iedere nucleotide in je string zo racistisch als de pest.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s