Nieuw

Humanitaire crisis in Venezuela?

Blijkbaar hebben de globale nepnieuwsmedia weer eens bullshit over Venezuela verspreid. Een kijkje in een supermarkt in Caracas laat een ander beeld zien. Sommige producten hebben extreme prijzen, maar die zijn ook te vinden in Amerikaanse of Europese supermarkten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8024 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Humanitaire crisis in Venezuela?

 1. trebor2110 // maart 4, 2019 om 14:58 //

  de prijzen zullen wel barstens hoog zijn er loopt bijna geen mens in de winkel , ja dan blijven de vakken wel vol .

  Like

 2. trebor2110 // maart 5, 2019 om 16:46 //

  nu we het over socilisten hebben
  zo rolt de SP zelf in een Ferrari maar de burger moet met de fiets https://www.youtube.com/watch?v=jHQr8wUCKBA

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s