Nieuw

Hoogeveen: Aso-AZC moet gevangenis worden – dit is niet langer houdbaar

Er moet een gevangenis-achtige oplossing komen voor asielzoekers die zich misdragen. Burgemeester Karel Loohuis van Hoogeveen sluit zich aan bij een roep hiertoe vanuit de gemeenteraad, meldt RTV-Drenthe.

De plaatselijke VVD wil het probleem bij mij op de stoep leggen:

“mensen met een justitieel verleden zouden naar de ebtl in Amsterdam moeten worden overgebracht. Daar zit ‘ie op een industrieterrein en dat is geschikter.”

Hebben jullie geen weiland dan buiten de bebouwde kom ? Hou je troep bij je. Zelfs GroenLinks wil nu van hun eigen troetelkinderen af:

GroenLinks-fractievoorzitter Cathrien van Hien sluit zich er voorzichtig bij aan. De situatie is wat haar betreft onderschat.

Dat is een beetje structureel bij GroenLinks dat ze de ‘multiculturele samenleving’ onderschatten. Tot het bij henzelf op de stoep staat natuurlijk.

“Is Hoogeveen wel een geschikte locatie voor de ebtl”, vraagt ze zich af.

Of Amsterdam, of Eindhoven, of Hoogezand-Sappemeer, of Lutjebroek.

Is Nederland wel geschikt voor het uitschot van Noord-Afrika zou de vraag moeten zijn. Dat hebben jullie ook een beetje onderschat. Jan van der Sleen van Gemeentebelangen in Hoogeveen vindt dat ze door het COA voor het lapje zijn gehouden en noemt het een ‘Sinterklaasvoorstel’ dat het COA gedaan had bij het begin van het experiment. Jan had zeker niet meegekregen dat asielzoekers in het hele land al jaren voor overlast zorgen.

Iedereen heeft zijn zegje gedaan en dan is het nu weer tijd voor balletje balletje en het kastje en de muur en trapt de burgemeester de bal naar Den Haag en zegt dat Harbers (VVD) met een oplossing moet komen, want je kunt in Nederland niet zomaar mensen opsluiten.

Mark Harbers gaat nooit voor een oplossing zorgen, want Mark is van immigratie- en werkgeverspartij VVD en die hebben andere belangen:

Bovendien was het Mark Harbers die zijn krabbel onder het Marrakesh vermoordt Europa pact gezet heeft.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s