Nieuw

Hongaarse minister: “Integratie werkt niet”

Foto: Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó. © Agencia de Noticias Andes (CC BY-SA 4.0)

Minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, heeft afgelopen vrijdag in een interview met de publieke televisie verklaard dat het duidelijk was geworden dat de westerse modellen van de Europese integratie niet functioneert en dat ze hadden geleid tot het ontstaan van parallelle samenlevingen met bijhorende veiligheidsrisico’s.

Migratie blijft een veiligheidsrisico en de westelijke Balkan blijft onder migratiedruk staan, aldus Szijjártó aan het Kanaal voor actuele zaken M1. Szijjártó zei vorige week dat in zijn gesprekken met de ministers van Binnenlandse Zaken van de westelijke Balkanlanden duidelijk was geworden dat er een gestage toestroom van illegale migranten in hun landen is. Zij bevestigden ook dat huurlingen van de islamitische staat terreurgroepering proberen terug te keren naar Europa.

Bron:

Szijjártó: „Integration funktioniert nicht“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8623 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Hongaarse minister: “Integratie werkt niet”

  1. Alphons Mantel // maart 4, 2019 om 10:15 //

    goed betoog van deze minister; heel wat anders dan Rutte,Merkel en Timmermans

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s