Nieuw

Guy Verhofstadt wil Europa cadeau doen aan Afrika

Het is niet nieuw. Het is al tijden gepland.

En beetje bij beetje, volgt er steeds weer een stapje. De mensen grommen wel wat maar bijten niet. Ook Verhofstadt verpakt het weer als een economische stap.

Ze volgen gewoon het routeboek, en het is voor iedereen die het weten wil openlijk en duidelijk op te zoeken.

En ze zullen nooit stoppen.

Deze inleiding bij Resolutie 1605 en 1743 is bijna in zijn geheel toepasbaar vandaag, vandaar dat ik die maar even uit de kast trek:

Hieronder de complete en vertaalde tekst van beide resoluties van de Raad van Europa. Ze kunnen gezien worden als een vervolg, of aanvulling, op de Resolutie van Straatsburg (1975) en de Verklaring van Barcelona (1995) en bevestigen de definitieve dhimmi-status van de Europese volkeren. De Verklaring van Barcelona werd definitief met de Unie voor het Middellandse Zeegebied in 2008. Waarop in de Verklaring van Marrakech (2018) nog eens de ongelimiteerde toegang voor mohammedanen en Afrikanen tot Europa werd vastgelegd.

Want wat Verhofstadt doet is de zoveelste oproep om Afrika met de EU te verbinden. Hij noemt 1.5 miljard mensen als een positief iets. Voor een grootheidswaanzinnige is een rijk met meer mensen namelijk positief. Dat het er in Afrika aan het eind van deze eeuw, of eerder, 4 miljard zullen zijn zal hem een rotzorg zijn, en waarschijnlijk zal hij zichzelf, als hij dan nog zou besturen, alleen maar nog belangrijker vinden, want meer onderdanen. Dat die elkaar onderhand de hersens inslaan boeit de heren niet.

“Laten we een gemeenschappelijke Europees-Afrikaanse economische ruimte creëren. Het zou een enorm potentieel betekenen dat momenteel niet wordt aangeboord: 1,5 miljard consumenten, 20 biljoen euro aan waarde dat met China zou kunnen concurreren”, schrijft Guy Verhofstadt op Twitter.

Wij zijn geen mensen voor de boven ons gestelden, maar consumenten, handelswaar.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

12 Comments on Guy Verhofstadt wil Europa cadeau doen aan Afrika

 1. dienaren en vazallen van de joodse lobby Geoges Soros , Rothschild enz om europa kapot te maken.

  Like

 2. Yvonne // maart 2, 2019 om 19:31 //

  Man man Doe eens wat aan je gore gebit de etensresten zitten vastgeplakt aan de onderkant
  We zijn al lang cadeau gedaan aan Afrika met dank aan dit soort mensen als Soros en deze vuilak

  Liked by 1 persoon

 3. Fransdo // maart 2, 2019 om 21:15 //

  Ik mag in deze kolommen geen oproepen tot geweld plaatsen.

  Nou, dan zeg ik maar niets.

  Liked by 3 people

 4. Fransdo // maart 2, 2019 om 21:17 //

  PS. Zelfs mijn implantoloog kan hier niets meer mee.

  Liked by 1 persoon

 5. deze man is knettergek en gevaarlijk bovendien (de hele E.U. trouwens) !!!

  Liked by 2 people

 6. Fransdo // maart 2, 2019 om 22:07 //

  Precies, als je zo gek bent op IS of moslims ga daar dan lekker wonen. Ik woon hier en dit is mijn land, Nederland en geen Hollandistan.

  Liked by 2 people

 7. Wat een gestoorde, gevaarlijke psychopaat.

  Liked by 2 people

 8. Die kut-Belg is een halve Fransoos, en Frankrijk beschouwt Afrika nog steeds als zijn eigen achtertuin.

  De Franse koloniën in Afrika bestaan nog steeds en zijn mede oorzaak van de massa-immigratie en daarmee een probleem voor ons.

  https://fenixx.org/2019/02/04/de-eu-beledigt-met-opzet-groot-brittannie-door-gibraltar-een-kolonie-te-noemen-terwijl-het-frankrijk-is-dat-nog-steeds-kolonien-heeft/

  Liked by 2 people

 9. Horatius // maart 3, 2019 om 14:15 //

  Verhofstadt, Juncker, Timmermans, Merkel en consorten, hoe zullen deze creaturen de Europese geschiedenis ingaan?

  Als regelrechte collaborateurs met de politieke, dus radicale islam en verraders van het eigen volk door het sluiten van schimmige Verdragen en Pacten waar de gewone burgers totaal buiten worden gehouden. En de gevolgen zijn fataal en dramatisch door een beleid voeren van open buiten- en binnengrenzen voor iedereen die hier wil profiteren van onze sociale voorzieningen. Tot de hele zaak in elkaar stort, want zelfs onze verzorgingsstaat kent een zekere limiet aan opvangcapaciteit, dus de volledige financiering van deze charitas.

  Veel Afrikanen spreken accentloos de Franse taal als gevolg van het koloniale verleden en zijn volgens de politieke elite dus naadloos in te passen in onze cultuur om o.a. de vergrijzing op te vangen en zodoende de toekomst van Europa veilig te stellen door ze o.a. een belangrijk onderdeel te laten vormen van een toekomstig Europees leger om de orde te kunnen handhaven.

  Op een gegeven moment kunnen de autochtone ordehandhavers toch enige moeite hebben met scherp te blijven schieten op hun landgenoten en misschien wel op hun eigen familieleden. Dus dan kan dit vuile werk beter gedaan worden door Afrikanen die nog een rekening te vereffenen hebben met hun voormalige koloniale overheersers.

  De Franse politieke elite leven in hun gedachten nog steeds in het koloniale verleden met hun machtspositie in grote delen van Afrika en willen dit beleid voort zetten met massale volksverhuizingen om hun eigen economie op peil te houden met goedkope arbeidskrachten en het oprichten van een eigentijds Vreemdelingenlegioen om desnoods geheel West-Europa onder controle te kunnen houden.

  Maar tal van Afrikaanse maffiabendes hebben een totaal andere agenda die volkomen haaks staat op de agenda van Brussel, Parijs en Berlijn, om over Straatsburg maar te zwijgen.

  Hoe lang tolereren wij dit nog?

  Like

 10. Daniël // maart 4, 2019 om 07:29 //

  @Horatius // maart 3, 2019 om 14:15 //

  Helaas heeft de massa geen benul van wat er speelt en denken ze dat de roze wolk waarin ze leven altijd blijft bestaan. Ze zien daarom geen noodzaak om zich te verzetten.

  Like

 11. Jaja, die rotte Fransen.

  Like

 12. Ja, ik zou ook geweld willen gebruiken, maar dan op die politiekers

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s