Nieuw

Gewelddadige Afrikanen overvallen woning bejaarde vrouw – zouden getipt zijn door hun leraar

“31 oktober 2016 is een dag die Bertha Gemis niet meer zal vergeten”, opent de procureur zijn versie van de feiten. “Al vroeg die ochtend kreeg ze een aantal mensen in zwarte outfit aan de deur. Met geweld kwamen de heren binnen en de 88-jarige dame werd brutaal op de grond geduwd en twee kettingen werden van haar hals getrokken, meldt HLN.

De daders zouden getipt zijn door een leraar op een migrantenschool in Evere die zijn leerlingen ‘op de hoogte bracht van een interessant adres waar een weerloze vrouw van 88 woonde. Hier zou hij eerder al in zijn functie van brandweerman zijn gepasseerd’.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s