Nieuw

De waarschuwing van Viktor Orbán: Immigratie zal Europa voor altijd veranderen – tijd om te handelen

Viktor Orbán. © European Council (Creative Commons Attribution Share-Alike).

Immigratie zal de wereld volledig veranderen en met Europa en de landen die deze ontwikkeling niet onmiddellijk stoppen, zal het slecht aflopen, is de mening van de Hongaarse premier Viktor Orbán.

Tijdens een conferentie op woensdag in de Hongaarse Kamer van Koophandel  waarschuwde Viktor Orbán Europa en de landen van de wereld voor de gevolgen van immigratie.

Volgens Orbán zal het Europa voor altijd veranderen.

Degenen die zichzelf vandaag niet “beschermen”, zullen over een paar decennia geen enkele kans hebben om dat te doen, waarschuwde hij.

– Immigratie zal de wereld waarin we leven volledig veranderen, en alles wat er in 2050 gebeurt zal dan een gevolg zijn van wat er nu gebeurt, zei hij.

– Als we het hebben over de gevolgen van immigratie voor Europa, gaat het om onze kinderen en kleinkinderen en hun veiligheid, aldus de Hongaarse premier, die erop wees dat economisch succes zinloos zal zijn als toekomstige generaties gedwongen worden om een continent over te nemen dat geen goede plek is om te leven.

Orbán benadrukte het belang van het ombuigen van de bevolkingsafname in Hongarije en het veiligstellen van een groeiende economie. Zijn doel is om van Hongarije tegen 2030 een van de vijf sterkste EU-landen en een van de vijf meest concurrerende landen van de Unie te maken. Onder andere de gezinshervorming van de regering, die de Zweedse minister van Sociale Zekerheid Annika Strandhäll (Sociaal Democraten) met nazi-Duitsland vergeleek, zal het land helpen dit doel te bereiken. Tegelijkertijd wees hij erop dat de EU moet veranderen en dat alle mensen die streven naar een “Verenigde Staten van Europa” bezeten van immigratie zijn die “een Europa willen dat door immigranten verandert”.

Bron:
Orbán Announces 6 Points Plan To Make Hungary Successful
Viktor Orbáns varning: Invandringen kommer för alltid förändra Europa – dags att agera

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on De waarschuwing van Viktor Orbán: Immigratie zal Europa voor altijd veranderen – tijd om te handelen

 1. Ottomaanse Turkse verovering West-Europa werd stopgezet in Kosovo…https://zlj13051967.wordpress.com/2019/03/02/31441/

  Liked by 1 persoon

 2. Stop de immigratie nu het nog kan.100procent voor hongarije

  Liked by 1 persoon

 3. Horatius // maart 3, 2019 om 13:03 //

  Wijze woorden van Victor Orbán waar geen speld dus zeker geen minaret tussen te krijgen is.
  Dit in schrille tegenstelling tot de wartaal van de Zweedse minister van Sociaal Misbruik, Annika Strandhäll (Linkse Goedmensen) die Europa wil omvormen tot een multiculturele chaos met een dominante rol voor de Islam.

  De vergrijzing in Europa kan men niet oplossen door massa-immigratie van analfabeten, medicijnmannen en militante moslims maar door het stimuleren van de autochtone bevolking voor het nemen van meer kinderen door toeslagen en andere sociale voorzieningen zoals riante woningen voor grote gezinnen die uiteraard wel betaalbaar moeten zijn via het verstrekken van subsidies.

  Om dit te vergelijken met de praktijken van Nazi-Duitsland is natuurlijk volkomen onzin, want toen ging het om totaal andere zaken zoals het voeren van een oorlog tegen het communisme en socialisme en het verwerven van Lebensraum richting de voormalige Sovjet-Unie.

  Nu gaat het om het behouden van onze westerse normen en waarden, de nationale identiteit en het voorkomen van een burgeroorlog gestimuleerd en gefinancierd door de religieuze baardmannen in Saoedi-Arabië.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s