Nieuw

Daarom is Orban’s campagne tegen Juncker en Soros geniaal

Orban's directe antwoord op de"Hongaarse fobie" belediging. De poster toont een Soros die achter Juncker staat. De tekst luidt: "Ook u hebt het recht om te weten wat Brussel van plan is".

Je kunt in Boedapest nauwelijks tien meter lopen – er hangen posters op elke hoek. Deutschlandfunk schrijft over een “haatcampagne-poster”. De Hongaarse regering beeldt daarop de miljardair George Soros en de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker af. Waar zou dan die haatcampagne precies moeten uit bestaan? Het onderschrift zegt: “Ook u hebt het recht om te weten wat Brussel van plan is”. Deze zin is onomstotelijk onbetwistbaar en zou een consensus moeten zijn in een zelfverklaarde Brusselse democratie.

Er staat nog een iets kleinere zin: “U (Brussel) wilt verplichte asielquota invoeren. U wilt de mogelijkheden van de lidstaten op het gebied van grensbescherming verzwakken. Met migrantenvisa wilt u de immigratie vereenvoudigen”.

Orban heeft met Juncker en Soros nog een appeltje te schillen
Soros wordt in het Hongaars gesproken met “sch” – dus Schorosch. Hongaren noemen hem vaak gewoon György (als Djördji uitgesproken), Schwartz, zijn geboortenaam. Soros is de financier van de uiterst linkse “Open Society Foundations”. Het financiert bijvoorbeeld het ultralinkse journalistenproject “Correctiv”. Deze hebben Arcadi al in hun vizier gehad. De “Amadeu Antonio Foundation”, opgericht door de Stasi-vrouw, noemt “stichting voor levendige en tolerante democratieën” ook als “partner”. Soros gebruikt zijn middelen om het sociale klimaat in Europa en Hongarije te veranderen – zijn droom is een links-liberale vluchtelingenwelzijnsmaatschappij.

De stichting van Soros voorziet in fondsen voor projecten als “Liberties”, wat natuurlijk ook werkt met de slogan “Welcome Refugees”, de algemene slogan voor massa-immigratie. Het project “Liberties”, stelt bijvoorbeeld dat de opsluiting van illegale immigranten “geen plaats mag hebben in een democratische samenleving”. Het vasthouden van indringers is echter een mogelijkheid om de grens te beschermen. Dit is de derde zin van de poster van de Hongaarse regering.

De campagne is een late wraak op Juncker. Juncker nadert het einde van zijn ambtstermijn als voorzitter van de Commissie. Maar Orban heeft een goed geheugen. In 2015 verwelkomde Juncker hem met “De dictator komt eraan”. Hij sloeg hem vervolgens in het gezicht. Maar ook later heeft Juncker de confrontatie met de Hongaarse premier niet vermeden. In september 2018 pleit hij voor “legale immigratieroutes naar de EU”. Asielzoekers moeten ook worden verdeeld over onafhankelijke staten zoals Hongarije en Polen. Dit bevestigt de zinnen drie en vier van Orbán’s poster. Het is duidelijk dat Juncker Europa nog verder wil overspoelen met immigranten en de inheemse bevolking wil minoriseren

Orbán heeft een ingenieuze campagne gelanceerd die wereldwijd door de media wordt ontvangen. Hij slaagt erin om met de waarheid te provoceren, omdat deze pijn doet – van Berlijn tot Brussel.

Bron:

Darum ist Orbans Kampagne gegen Juncker und Soros genial

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Daarom is Orban’s campagne tegen Juncker en Soros geniaal

 1. Daniël // maart 2, 2019 om 11:20 //

  Kahane is een linkse, zionistische teef. Wat haat ik dat rooie kreng.

  Like

 2. John Peters // maart 2, 2019 om 14:30 //

  Heil Orban
  Heil Hongarije
  Heil Visegrad
  Heil het Oost-Europese volk

  Like

 3. Die Hongaren verdedigen hun land tenminste, goed zo!

  Like

 4. geweldig dank zij Orban kan europa nog gered worden en zeker niet vergeten in mei

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Daarom is Orban’s campagne tegen Juncker en Soros geniaal | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s