Nieuw

Baltimore uitgeroepen tot meest gevaarlijke stad van de VS door USA Today – 65% negers

Detroit, screenshot YouTube

USA Today heeft Baltimore uitgeroepen tot de gevaarlijkste stad van het land.

Het document analyseerde de gegevens van de politie criminaliteit statistieken in de 50 grootste steden van de natie, die onthulden dat Baltimore het hoogste aantal moorden per hoofd van de bevolking had in de natie met bijna 56 moorden per 100.000 mensen – een record voor de stad. Het percentage overtrof New Orleans en Detroit, met een percentage van respectievelijk 40 en 39 moorden per 100.000 mensen.

Amerika is a shithole – Bodycount

Baltimore’s 342 moorden in 2017 was een stijging van 318 in 2016.

Baltimore – de meest bevolkte stad in Maryland met meer dan 615.000 inwoners – had vorig jaar meer moorden dan Philadelphia, Los Angeles en New York City.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Baltimore uitgeroepen tot meest gevaarlijke stad van de VS door USA Today – 65% negers

  1. Daniël // maart 2, 2019 om 17:42 //

    Wazzup nigga?
    Hopeloos.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s