Nieuw

Allochtoon overvalt woning met mes

Aan de Barbarossastraat in Nijmegen is vrijdagavond een overval gepleegd.

De politie is met meerdere agenten in de omgeving op zoek naar een allochtone man met een mes en heeft daarvoor een Burgernetbericht verspreid.

De Gelderlander >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Allochtoon overvalt woning met mes

  1. CurvedAir // maart 2, 2019 om 14:13 //

    In het rode bolwerk Nijmegen, allochtonen- vertroetelaars bij uitstek. En dan te bedenken dat Nijmegen ooit een katholiek centrum was.

    Maar enfin, de dommige goedmens gooide het over een andere boeg. Niet meer ‘zege de kerk’ maar lang leve de binnengesmokkelde criminele parasiet. Dus wat kon er toch ooit nog fout gaan?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s