Nieuw

Zweden geeft medisch-specialistische zorg aan IS-terroristen – die vervolgens terugkeren om voor de terroristische sekte te vechten

De gewonde IS-terrorist Khaled Shahadeh, 28, keerde terug naar Zweden om zich door het Zweedse medische apparaat te laten verzorgen, om daarna terug te keren naar Syrië, meldt Doku.nu en Expressen/GT. Minstens nog een lid van de wrede terroristische sekte zou dezelfde hulp hebben gekregen.

Het is paar jaar geleden dat de Zweedse IS-terrorist Khaled Shahadeh met een schouderverwonding uit de islamitische staat in Syrië naar Zweden terugkeerden.

Naar verluidt zou hij een van de vier IS-terroristen uit West-Zweden zijn die de Zweedse binnenlandse veiligheidsdienst (SÄPO) nu als een ernstige bedreiging voor Zweden heeft gesignaleerd.

Volgens bronnen die Expressen en Doku.nu spraken, werd hij bij zijn terugkeer door het Zweedse gezondheidszorgsysteem volledig verzorgd. Toen de verwonding genezen was, keerde hij terug naar de terreursekte. Dit heeft zich in de zomer van 2015 afgespeeld.

Tegelijkertijd zou hij ook zijn “nieuwe vrouw” hebben meegenomen, zoals Expressen het uitdrukt, die vervolgens twee van zijn kinderen ter wereld heeft gebracht.

– We beoordelen mensen niet. Wij bieden zorg voor medisch behoeftigen zonder te keuren wat het voor mens is of wat deze heeft gedaan. Het is de kern van de medische praktijk, zegt Thomas Lindén, voorzitter van Artsenverbond  Ethiek- en Verantwoordelijkheidsraad tegen Expressen en Doku.

Dit zou echter niet de enige keer moeten zijn geweest dat Zweden IS-terroristen medisch verzorgd. De kranten stellen dat dit in minstens één geval eerder is gebeurd.

Bron:

Sverige vårdar IS-terrorister – som sedan återvänder att slåss för terrorsekten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.166 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8168 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Zweden geeft medisch-specialistische zorg aan IS-terroristen – die vervolgens terugkeren om voor de terroristische sekte te vechten

  1. CurvedAir // maart 2, 2019 om 09:12 //

    Praat Thomas Lindén net zo als de medische hulp aan terroristen uit eigen zak van de hulpverleners moet worden bekostigd?

    Dit zijn nep-humanisten die maar al te graag zorg verlenen aan terroristen zolang ze er maar voor betaald worden, ook al is dat door een collectief van mensen die er niets mee te maken hebben en voortdurend worden geconfronteerd met premieverhogingen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s