Nieuw

Taboe-thema in de media: Het aantal gevallen van dierenmishandeling door asielzoekers hopen zich op

"Bonny" in de ambulance vlak voor ze bezwijkt aan haar verwondingen: Een islamitische hondenhater had de Franse Bulldog uit de derde verdieping van een huis gegooid.

Statistisch gezien is het misschien wel de donkerste kant van de massale immigratie: wreedheid tegen dieren. Er zijn geen betrouwbare cijfers – maar er zijn steeds meer schokkende “incidentele gevallen”. Slachtoffers zijn bovenal honden, die in de islam als “onrein” worden beschouwd.

De kwestie van de Franse Bulldog “Bonny” schudde in februari 2018 heel Duitsland op zijn grondvesten. In Straubing (Oost-Beieren) gooide een Syriër, die naar eigen zeggen “boos” was, de 10-jarige teef van de derde verdieping van een huis. De viervoeter stierf iets later in het dierenziekenhuis Regensburg.

Blijkbaar moest de herkomst van de hondenmoordenaar verduisterd worden. De meeste regionale en landelijke media namen genoegen met de door de politie verstrekte kenmerken van de dader: “man”, “27 jaar oud”. Daarop verbroken de helpers van de dierenreddingsdienst Niederbayern hun zwijgen: Op hun Facebook-pagina kondigden ze aan dat de dader een Syriër was. Tijdens zijn verhoor verklaarde de Merkelgast dat hij “boos was geworden” door de aanwezigheid van de, volgens islamitische interpretatie, onreine hond.

Dat lijkt begrijpelijk voor zover de koran zegt: “Als moslim moet men geen hond in huis houden. Het houden van een hond is een van de redenen waarom engelen geen huis betreden”. Contact met het speeksel van de hond is absoluut taboe. Moslims die naar het gebed gaan en in contact zijn gekomen met een hond moeten de rituele wassing herhalen.

Daarom heeft de Duitse president Frank-Walter Steinmeier de zelfverklaarde islamitische godstaat Iran onlangs “warme felicitaties” gestuurd voor zijn 40ste Revolutie verjaardag “ook in naam van mijn landgenoten”, waar het uitlaten van honden binnenkort verboden en strafbaar zal zijn met maximaal 60 zweepslagen.

In de islam worden honden beschouwd als “grote ratten”
Wrede dierenmishandeling heeft een lange traditie in islamitische landen. Boven alles zijn honden het slachtoffer. Ze worden beschouwd als “grote ratten.” In Duitsland wonen ongeveer 10 miljoen hondenbezitters. U moet goed op uw viervoeter letten!

Het is nog niet zo lang geleden dat er in de sociale netwerken een video circuleerde die liet zien hoe jongeren, herkenbaar met een “migratieachtergrond”, aan de oevers van de Elbe in Dresden berserk gingen en honden schopten. De foto’s zijn genomen op 10 mei 2018 (Hemelvaartsdag). Nog maar een paar weken eerder had een rapport uit Nederland voor ongeloof bij de ongelovigen in Duitsland gezorgd: een 26-jarige Syriër schreeuwde in extase “Allahu Akbar” en doodde met een bijl een politiehond in Schiedam, een buitenwijk van Rotterdam.

In de Belgische stad Turnhout (provincie Antwerpen) werd een man tijdens een wandeling in het park door vijf jonge mannen – volgens hem migranten – wegens zijn hond mishandeld. De hond stinkt, zeiden ze. Toen de hondeneigenaar dit tegensprak, werd hij bewusteloos geslagen. Hetzelfde gebeurde met een hondeneigenaresse in Wenen: de 54-jarige werd voor haar tuinpoort door een Somalische moslimvrouw brutaal neergeslagen en moest met een ingewikkelde kniebreuk naar het ziekenhuis. “Je hond is onrein”, zou de zwarte Afrikaanse immigrante volgens berichten in de media hebben geschreeuwd.

Extreem hoog aantal niet-gemelde gevallen
Er zijn vrijwel geen betrouwbare gegevens over de aanzienlijke toename van gevallen van dierenmishandeling als gevolg van massale immigratie. Het aantal niet-gemelde gevallen is waarschijnlijk zeer hoog. Een laatste cijfer is te vinden in een uitwerking van de Wetenschappelijke Dienst van de Duitse Bondsdag uit 2018, waarin onder verwijzing naar het Bundesamt voor Statistiek 771 relevante strafvervolgingszaken in 2016 werden gemeld.

Het zijn altijd alleen maar zogenaamde “incidentele gevallen” die bij het publiek aan het licht komen. Ze werpen de schijnwerpers op een fenomeen dat door de reguliere media zoveel mogelijk wordt verzwegen. Net als vandaag de dag:

 • In het Kinzigtal (Zwarte Woud) grilden twee “West-Afrikanen” volgens de politie een geit over brandend sprokkelhout aan een bosrand bij de B 33 tussen Haslach en Hausach. Volgens het onderzoek is het dier op wrede wijze en zonder verdoving geslacht.
 • Op een weide bij Klein Ilsede (Nedersaksen) hebben onbekende personen met messen vijf zwangere schapen afgeslacht en het vlees weggesleept in vuilniszakken.
 • Op het Centraal Station Maagdenburg heeft een 16-jarige zwarte Afrikaan (en zwartrijder) meerdere malen een duif in de kop gebeten. Pas nadat de politie hem had gevraagd het dier los te laten, liet de kwelgeest zijn slachtoffer los en viel het spartelend op de grond.

In de loop van de voortschrijdende islamisering van Europa is het waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd totdat er in dit land, zoals in het Britse Manchester, foldercampagnes voor “publieke zuiverheid” zijn: “Dit gebied is de thuisbasis van een grote moslimgemeenschap. Toon respect voor ons en onze kinderen en beperk de aanwezigheid van honden in het openbaar”.

Bron:

Tabu-Thema in den Medien – Die Fälle von Tierquälerei durch Migranten häufen sich

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Taboe-thema in de media: Het aantal gevallen van dierenmishandeling door asielzoekers hopen zich op

 1. Mijn hond is een engel

  Like

 2. alwine kerkhof // maart 2, 2019 om 01:02 //

  Wie aan mijn dieren komt, vertelt het niet meer na!

  Liked by 1 persoon

 3. Een hond slaat alarm bij inbraak, dat zal de reden wel zijn.

  Liked by 1 persoon

 4. Jack vanderVeen // maart 2, 2019 om 09:23 //

  Dat opnieuw abdest (kleine bewassing) doen omdat hond als onrein wordt beschouwd is een hersenafwijking van de Safies.
  Laat nu net in Syrië veel van dat soort rondlopen.
  (Kinderen kunnen doodgaan omdat ze een hond aanraken).
  Alsof men van het aanraken van een medemens niet kan doodgaan. Afgelopen week of in Mogadishu, zonder iemand aan te raken, ruim twee honderd die de dood vonden.
  Overigens is het een vaststaand feit dat auto’s voor kinderen gevaarlijker zijn dan honden.

  Like

 5. koddebeier // maart 2, 2019 om 15:12 //

  “In de islam worden honden beschouwd als “grote ratten”
  Vreemd en dat terwijl ze zelf de grootste ratten zijn !!!! Sorry voor de echte ratten !

  Like

 6. Lopez Indicé // maart 3, 2019 om 14:46 //

  Heeft te maken met het volledig ontbreken van ‘empathie’, oftewel: medegevoel voor andere mensen en dieren. Zonder ònze (naar mijn mening overdreven) empathie naar hèn toe, zouden òns (en onze dieren) voor de nabije toekomst een hoop ellende bespaard zijn gebleven……

  Like

 7. Wie zijn zij om te oordelen over onze dieren?? Zij dienen zich als gasten te gedragen en onbeschoftheid hoort daar niet bij! Hoelang pikken wij dit nog?? Gasten die zich misdragen, moeten eruit geschopt worden!

  Like

 8. Neen, een hond is de ‘pinnacle’ van reinheid.
  Ze leggen de gebreken van mensen bloot.
  Wanneer deze dieren 1 met de natuur zijn, hoe kan je hen dan onrein noemen?
  Is de natuur onrein?
  Ja, voor elke onreine moslim welke de natuurwetten verkracht, is een hond de grootste vijand.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s