Nieuw

Feiten die de homolobby in de doofpot wil stoppen

Homolobby Pride Stockholm 2018

In de loop der jaren zijn er veel studies en onderzoeken uitgevoerd die de afwijkende aspecten van homoseksueel zijn, in vergelijking van heteroseksueel zijn, laten zien. Dat het zich niet alleen maar handelt om het liefhebben van iemand van hetzelfde geslacht.

Observeer dat de onderstaande tekst verschillende studies en onderzoeken met bijbehorende bronvermeldingen beschrijft. FENIXX legt geen enkele waarde in de resultaten vast en publiceert deze niet om ​​tegen een bepaalde bevolkingsgroep op te hitsen of te kwetsen, maar uit pure publieke belangstelling voor onderzoek naar dit onderwerp. Weet u dat u zich snel gekrenkt en misschien door dit artikel beledigd voelt, dan raden wij u aan om nu te stoppen met lezen.

De homolobby heeft als een van haar doelen om homoseksualiteit te verheffen, niet alleen als iets zo normaal als heteroseksualiteit, maar ook iets beter en wenselijker. De onderstaande informatie wil niet dat de homolobby bij u bekend is. Het zijn tragedies en trauma’s die u, die de homolobby ondersteunen, helpt creëren door deze levensstijl te verheffen.

Promiscuïteit
28% van alle homoseksuele mannen heeft seks gehad met meer dan 1000 partners. 43% heeft seks gehad met meer dan 500 partners. Van de heteroseksuele mannen heeft slechts 25% meer dan 10 partners gehad.

79% van de homomannen geeft aan dat meer dan de helft van de sekspartners die ze in het leven hebben gehad, onbekende mannen zijn geweest.

Ontrouw komt veel vaker voor in homoseksuele relaties dan in heteroseksuele relaties. Voorbeelden hiervan zijn te vinden in Nederland, waar homoseksuelen die beweren in “stabiele” verhoudingen te zijn, gemiddeld 7-8 keer per jaar toch ontrouw zijn. In Canada is slechts 25% van alle mannelijke homoseksuelen trouw aan hun partner, ook al hebben ze een “solide” relatie.

Lichamelijke gezondheidsproblemen
Promiscuïteit leidt vaak tot SOA’s. In de Britse hoofdstad Londen heeft 12,5% van alle homoseksuele of biseksuele mannen HIV en dit ondanks de enorme resources die worden besteed aan het voorkomen van de verspreiding. Over het geheel genomen heeft een homoseksuele man 60 keer meer kans om aan hiv te lijden dan een heteroseksuele man.

Bovendien komt hepatitis B bij homoseksuele mannen 15 keer vaker voor dan bij heteroseksuele mannen. Zelfs syfilis komt terug in deze omgeving. In de Verenigde Staten worden homoseksuele mannen geschat op 1% van de bevolking, maar deze groep is nog steeds goed voor 83% van de syfilis van het land. Anale kanker komt 17 keer vaker voor bij actieve homoseksuele mannen dan bij andere groepen.

Geestelijke ongezondheid
Het woord “gay” betekende oorspronkelijk gelukkig en zorgeloos. Dit betekent dat de huidige betekenis als zeer misleidend kan worden gezien, omdat homoseksuelen veel meer last hebben van psychische aandoeningen dan heteroseksuelen. Er komen bijvoorbeeld veel vaker depressies en angsten voor.

Het komt meer dan tien keer vaker voor dat een homoseksuele man ernstige eetstoornissen heeft dan een heteroseksuele man en er is ook onder homoseksuele vrouwen een duidelijke oververtegenwoordiging. Overigens komt het meer dan twee keer zo vaak voor bij homovrouwen met overgewicht als bij heteroseksuelen. Het komt ook zes keer zo vaak voor dat een homoseksuele man zelfmoord pleegt als een heteroseksueel.

Drugsproblematiek, psychische aandoening en een decadente lever komen vaak om de hoek kijken. Het komt minstens twee keer zo vaak voor dat homoseksuelen lijden aan alcoholmisbruik als heteroseksuelen, tien keer zo vaak bij het misbruiken van heroïne en twaalf keer zo vaak bij het misbruiken van amfetamine.

Overig
Een ander ding dat interessant zou kunnen zijn om te weten over het onderwerp is dat echtscheidingen 50% vaker voorkomt tussen homoseksuele mannen dan bij heteroseksuele paren – onder vrouwelijke homoseksuelen komt het zelfs nog vaker voor. Vanwege de wijdverspreide ontrouw zou men een cultuur kunnen aannemen waar dit wordt geaccepteerd, aangezien de aantallen toch niet nog hoger zijn. Een andere reden voor echtscheidingen zou kunnen zijn dat het twee keer zo vaak voorkomt dat een homoseksuele vrouw door haar partner geslagen wordt dan een vrouw die in een heteroseksuele relatie leeft.

Tot slot kan worden vermeld dat ongeveer de helft van alle seriemoordenaars in de geschiedenis homoseksuelen zijn geweest, ook al zijn ze verre van de helft van de bevolking.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Feiten die de homolobby in de doofpot wil stoppen

 1. trebor2110 // maart 1, 2019 om 18:32 //

  Heee blijf van me wijf

  Like

 2. trebor2110 // maart 1, 2019 om 18:38 //

  vrienden onder elkaar

  Like

 3. Strike // maart 1, 2019 om 18:57 //

  Mannelijke hormonen keer 2….

  Like

 4. syberspees // maart 3, 2019 om 12:08 //

  Zo zie je maar weer, homosexualiteit is niet zon prachtig hedonistisch leven als men wel beweerd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s