Nieuw

Blanke jongen in elkaar geschopt door migranten – politie en mainstream media spelen stommetje

Op de sociale media zijn bewegende beelden gepubliceerd die laten zien hoe een jonge Britse jongen in Bradford op brute wijze wordt mishandeld door een bende van minstens zeven jongeren met een buiten-Europese migrantenachtergrond.

Velen waren er getuige van hoe de jongen werd blootgesteld aan schoppen en slagen totdat hij in een aangrenzend bassin valt. De mishandeling eindigt daar echter niet, maar gaat door. Liggend in het water krijgt de jongen verschillende trappen tegen het lichaam en hoofd.

Sommigen in de bende houden ook een andere jongere vast die de mishandelde jongen lijkt te willen helpen.

De filmbeelden hebben zich op de sociale media verspreid en hebben grote opschudding teweeggebracht, deels vanwege de wrede misdaad zelf, maar ook omdat zowel de politie als de gevestigde media niet geïnteresseerd lijken te zijn in het rapporteren over de misdaad.

Een van de verontwaardigden is de geprofileerde Britse journalist Katie Hopkins. In een commentaar op de video schrijft ze dat de media-aandacht waarschijnlijk heel anders geweest zou zijn als de rollen waren omgedraaid – als het een allochtone jongen was die meedogenloos werd mishandeld door een groep blanke Britse jongeren.

Verder wordt gemeld dat Facebook een groot aantal berichten heeft gecensureerd waarin de filmsequentie van de mishandeling is ingebed.

Een inwoonster van Bradford, Lisa Whitworth, die kennis heeft genomen van de beelden van de mishandeling in haar geboorteplaats, schrijft: “Ik woon in deze stad en mensen vragen zich af waar deze haat vandaan komt. Het verplettert mijn hart. Ik wed dat het nieuws hier niets over zegt. 😡😡 ”

Naar verluidt heeft de politie nog geen melding gemaakt van de mishandeling, zodat de omstandigheden van het incident nog onduidelijk zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Blanke jongen in elkaar geschopt door migranten – politie en mainstream media spelen stommetje

 1. Alweer?? Hoelang tolereren we dit nog? Respectloos volk!

  Like

 2. Willem // maart 1, 2019 om 17:13 //

  De verrijking van Engeland en Europa. De volgens F.Timmermans zo gewenste ” diversiteit ” die we in Europa zo hard nodig hebben, anders wordt het : ” oorlog “. Recht is krom, krom is recht, oorlog is vrede, vrede is oorlog. Daarom is de enige oplossing voor Europa nog meer diversiteit, lees islam, zodat de ” religie van de vrede ” stabiliteit en voorspoed zal brengen in het zo ontchristelijke en ontkerkelijke en daarom oh zo gevaarlijke Westen.

  Like

 3. “……….mensen vragen zich af waar deze haat vandaan komt”? Gecompliceerde vraag, simpel antwoord: Het zijn moslims!

  Liked by 2 people

 4. Arminius // maart 1, 2019 om 17:56 //

  35 jaar geleden als militair in het midden-oosten en nog even dan we dezelfde shit hier.
  Maar als vijftiger ben ik er klaar voor en anders mijn honden wel Presa canario

  Like

 5. Arminius, jouw honden doen niks tegen een pistool of machete, ook geen stafford hond. als gewezen militair moet je dat wel weten. Want zo ver komt het al, bewapend of met overtal aan gasten tegen 1.

  Like

 6. Gladiator // maart 1, 2019 om 21:46 //

  @Petra, ik tolereer dit niet echter alleen is maar alleen en ik maak me absoluut niet druk, kan me erg goed weren maar het overgrote merendeel van de Neanderlanders kan het met zekerheid schudden!!

  Zo vaak gevraagd om eens samen te komen en adressen uit te wisselen voor een veilige haven hier of daar maar nee…..geen tijd, leuke serie op Netfix,, moet naar verjaardag……..oké oké oké….sorry dat ik besta!!!

  @Willem…..Timmerfrans is voor mij een reeds lang gepasseerd station en ik neem zijn naam in principe niet meer in mijn mond hoewel dit voor mij nogal erg moeilijk is…..Dit stuk stron. huichelaar, leugenaar, toneelspeler en topcrimineel moet als het aan mij ligt binnenkort 1 eurootje aan mij betalen!!!!

  En @ Arminius, Yep…het is zoals jtprf al schetst….jouw honden zijn in geen geval een partij voor een vuurwapen en ook niet voor een machete, dit tuig is het daarbij ook nog eens gewend en heeft er zelfs lol aan om honden af te slachten….dus dat wordt huilen…..toch!!!???

  Maar niet bij elkaar komen hoor, gewoon hier blijven doorgaan met kankeren op alles en iedereen totdat…………………..ze bij jullie de straten inrennen maar dan ben ik in elk geval niet meer thuis…..Capiche!!

  Maar jullie zijn echte specialisten in het bestrijden van kerels, 2 meter 10, maatje 54 in de schoenen en vanaf hun geboorte ellende gekend en oorlogje gespeeld en gevoerd, daarbij gigantisch gespierd en heel erg sterk…..veel succes zou ik zeggen, zo alleen voor zo’n monster staan is echt niet alles hoor…..!!!!

  Gladiator
  ps ik krijg werkelijk niemand van zijn/haar kruk af gesleept wat ik ook schrijf! Bah, lui volk!

  Liked by 1 persoon

 7. @Gladiator // maart 1, 2019 om 21:46

  Misschien dat sommigen het niet zo’n goed idee vinden om op een publieke oproep te reageren die ook door degenen gelezen kan worden waartegen je in verzet wil gaan. Het lijkt me overigens niet bepaald verstandig om en plein public en nota bene op het internet te organiseren voor een verzetsbeweging. Ik zie dan ook liever dat je voortaan hier je krijgsoproepen achterwege laat en daar een eigen platform voor creëert.

  Like

 8. Een trofee bewaren, hoe idioot kun Je zijn.

  Like

 9. antiislamnu // maart 2, 2019 om 04:47 //

  Waarom zou je ze niet haten?? Die zogenaamde cultuur verrijkers.

  Liked by 1 persoon

 10. @Gladiator

  Ik zal je even uit je droom halen.

  Deze site is net zoals alle andere sites, puur om het geld.

  Ophitsen, sensatie, het erger maken dan dat het is, karretjes spannen, overdrijven etc. etc.

  Helaas zijn de jongens van de media niet stoerder dan dat.

  Zo is de media nu eenmaal.

  Like

 11. Maak je borst maar bloot. Zonder echte harde maatregelenzullen de straten rood kleuren van bloed; west europa zal een soort van Syrie worden.
  Er zijn vijanden: de islam, en de barbaristische negers uit sub Sahara gebieden.

  Door te kijken naar andere landen, kunnen we het nog voorkomen.
  –Oostenrijk: trap de salafistische imams eruit sluit hun moskeetjes, en vernietig ze.( net als ze honderden christelijke kerken vernietigd hebben)
  –met degenen die ECHT vluchteling zijn (heel weinig) een individueel inburgerings contract met examen
  –uitkering van “vluchtelingen 40% lager, en volledig stoppen als land van herkomst veilig is
  –geen familie hereniging
  –bij woning toewijzing: eigen bevolking eerst
  –geen gratis services als autochtonen WEL moeten betalen.
  –stemrecht eerst NA 5 jaar werken.

  Van alle “vluchtelingen”uit veilige landen: bijeen brengen in kampen, en met boot uitzetten op de kust van noord-afrika
  Note: er staan 700 millioen afrikanen aan te komen, omdat hun bevolking 4,2 MILLIARD is in 20 jaar.

  Zijn we daartoe niet bereid; dan zijn er nog maar een paar mogelijkheden.
  –vluchten naar oostblok, China of Amerika.
  –wapens kopen en ieder moslim/kleurling op zicht afschieten, voordat hij jou afschiet.

  Dat is de realiteit zoals geschapen door de Linksche idioten

  Liked by 1 persoon

 12. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s