Nieuw

Als alle rassen gelijk zijn – waarom is de Duitse bloedbank dan op zoek naar negerbloed voor negers en is ons bloed ongeschikt?

negerbloed

Een onderzoeksproject van NRW werft bloed- en stamceldonoren uit Afrika en het Midden-Oosten. Achtergrond: mensen van daar tolereren vaak geen Europese bloed- en stamceldonaties.

Elizabeth Y. van Mettmann vraagt ​​publiekelijk om hulp. Je zoon heeft een levensbedreigende bloedziekte. Hij kan alleen helpen met een overeenkomstige stamceldonatie. Europees bloed veroorzaakt echter vaak afwijzing met ernstige gevolgen voor de gezondheid of zelfs de dood onder migranten en vluchtelingen uit Afrika of de Arabische wereld.

Natie breed uniek onderzoeksproject

Dr. Thomas Zeiler, hoofd van de DRK Bloedtransfusiedienst West in Ratingen, heeft een nieuw onderzoeksproject opgestart samen met universitaire ziekenhuizen in Düsseldorf en Essen en de Caritas Association. Het heet “Blustar.NRW”. We zijn op zoek naar potentiële bloed- en stamceldonoren uit Afrikaanse landen, maar ook uit het Midden- en Nabije Oosten en uit Turkije.

Met name patiënten die de afgelopen jaren zijn geëmigreerd, ondervinden nu al problemen met de zorg. Tegelijkertijd heeft het project, dat wordt gefinancierd door de Europese Unie, tot doel de verschillende kenmerken van bloed en stamcellen van verschillende etnische groepen verder te onderzoeken.

Migranten met niet-Europese wortels moeten doneren
Met een grootschalige reclamecampagne in meerdere talen richten alle samenwerkingspartners zich daarom op immigranten met niet-Europese wortels. Ze moeten worden getypeerd als bloed- of stamceldonor om mensen met een etnische achtergrond te helpen.

Bron:

NRW-Forscher suchen Blutspenden für Migranten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (829 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Als alle rassen gelijk zijn – waarom is de Duitse bloedbank dan op zoek naar negerbloed voor negers en is ons bloed ongeschikt?

 1. het schijnt dat varkensbloed een goede vervanger is

  Liked by 4 people

 2. Misschien worden die neuknegers welke Europees bloed toegediend worden wel intelligenter, laten wij dat absoluut niet willen, stomme, luie neuknegers genoeg, men moet zeker voorkomen dat de IQ van die lieden niet groter wordt dan de lengte van hun penissen.

  Like

 3. We hebben drie dierentuinen , Dus probeer de apen eens.
  IQ van 70,een normaalmens 120 zijn wel BLANK= Geen Wit.

  Like

 4. Dat negers een grote hebben is echt een mythe en bedacht door al die linksen om een minderwaardigheidscomplex te veroorzaken bij Blanken.
  Dus echt grote onzin. We trappen er niet in!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Als alle rassen gelijk zijn – waarom is de Duitse bloedbank dan op zoek naar negerbloed voor negers en is ons bloed ongeschikt? | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s