Nieuw

Vrouw gemolesteerd in zonnebank – man lag verborgen tussen de bovenplaten

Fotocollage © Samhällsnytt.

Onlangs heeft zich in Uppsala, Zweden, een iets ander geval van seksuele intimidatie voorgedaan. Een vrouw die een solarium bezocht, ontdekte tot haar schrik dat een man haar door de bovenplaat aanstaarde.

De man was erin geslaagd om in de ruimte tussen de bovenplaten te kruipen en een van de platen een beetje te verplaatsen, zodat hij naar beneden in de solarium cabine kon kijken. Maar een vrouw die het etablissement bezocht, zag de ogen tussen de platen naar beneden staren en sloeg alarm.

De politie rukte uit naar het solarium, maar slaagde er niet in de man te arresteren, die zich realiseerde dat hij was ontdekt en was gevlucht. De politie heeft van de geschrokte vrouw een signalement van de man gekregen, maar wil er niet mee naar buiten komen.

De politiewoordvoerder, Daniel Wikdahl, vertelde SVT Nyheter dat dit een vrij uniek type misdaad was. Hij heeft gehoord dat iets soortgelijks al eens eerder is gebeurd, maar hij kan zich niet herinneren wanneer.

Bron:

Kvinna ofredades på solarium – man låg gömd bakom takplattorna

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Vrouw gemolesteerd in zonnebank – man lag verborgen tussen de bovenplaten

  1. trebor2110 // maart 1, 2019 om 16:07 //

    Tussen die tl-buizen ?? Dat moet een Ethiopier zijn geweest .

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s