Nieuw

Volledige waanzin: Mopshondje in beslag genomen wegens achterstallige belastingen en verkocht op Ebay

Foto ter illustratie.

Als gevolg van achterstallige belastingen werd de mopshond van een gezin van vijf personen in beslag genomen en via een advertentie op Ebay verkocht. In eerste instantie wilden de ambtenaren van de Duitse stad Ahlen de rolstoel van de vader incasseren, maar omdat deze niet tot de familie behoorde, nam men het mopshondje Edda in beslag. Blijkbaar waren er geen andere items in het appartement zoals bijvoorbeeld de tweede TV?

Pech gehad – in bezit van een verkeerd paspoort, dan ondernemen de autoriteiten genadeloos actie tegen de “mensen die hier al lang wonen”, ergens moet het geld vandaan komen, dat met volle handen wordt uitgedeeld aan de verzorging van onze gasten – en dat onvoorwaardelijk.

Welt.de rapporteert:

Vanwege belastingachterstand heeft de stad Ahlen de mopshond van een gezin met drie kinderen in beslag genomen en voor 750 euro op Ebay verkocht. Dit wordt gemeld door de lokale krant “Die Glocke”.

De hond werd weggehaald bij een gezin dat schulden had bij de stad. Zij hadden volgens de administratie “onder andere geen hondenbelasting” betaald. Eerst zou de rolstoel van haar man in beslag worden genomen. Omdat dit echter eigendom is van de beroepsvereniging, waren de medewerkers op de mop Edda gekomen. Foto’s van het dier waren op “open weg en onder de ogen van de buren” genomen. Edda werd vervolgens enkele dagen later zonder waarschuwing opgehaald.

De inbeslagname van een dier als dat van mopshond Edda en de daaropvolgende verkoop via Ebay is “niet de gebruikelijke procedure voor executies door de stad Ahlen”, vertelde een woordvoerder van de stad tegen de krant. Hij noemde het gedrag van de werknemer “ongewoon”. Hij benadrukte dat er voor het eerst een inbeslagname van een dier had plaatsgevonden. “De zaak zal tot op de bodem onderzocht worden”.

Bron:

Völlig verrückt: Mops gepfändet wegen Steuerrückständen und bei Ebay verkauft

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Volledige waanzin: Mopshondje in beslag genomen wegens achterstallige belastingen en verkocht op Ebay

  1. Wat een ongelooflijke lul Ambtenaren met verstand ,die zijn er niet .

    Like

  2. Gewoon het stadhuis plat branden met ambtenaren en al.

    Like

  3. Zo zie je maar weer, de Duitsers zijn de Shoah nog steeds niet verleerd en gaan nog steeds over lijken.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s