Nieuw

Meer dan de helft van de gevangenen in Oostenrijk zijn buitenlanders

Oostenrijk – Slechts ongeveer 45% van de helft van de gevangenen in Oostenrijk zijn burgers van het land. Meer dan de helft van hen komt uit het buitenland.

Zoals de Wiener Zeitung meldt, zijn de gevangenissen in Oostenrijk nog steeds overvol. Opvallend zijn vooral de nationaliteiten die in de gevangenissen van de Alpenrepubliek vertegenwoordigd zijn. Er is geen lijst op basis van migratieachtergrond. Maar ongeveer 55% van de gevangenen heeft geen paspoort van de Republiek Oostenrijk en komt uit het buitenland.

De meest voorkomende nationaliteiten zijn Serviërs, Roemenen en Afghanen. Van de 9400 gevangenen zijn er 344 Afghanen, 714 Serviërs, 520 Roemenen en 254 Slowaken, de rest zijn buitenlanders uit ongeveer 100 andere landen.

Omdat de migratieachtergrond niet wordt geregistreerd, laten de statistieken niet zien hoeveel van de “burgers” bijvoorbeeld oorspronkelijk van Turkse of Arabische afkomst zijn.

JouWatch >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s